Eltűnt a vizes vébé egyik indulója Budapesten

2022. június 23. 17:25

Faizan Akbar a pakisztáni úszóválogatott egyik tagja, négyszeres pakisztáni bajnok múlt héten érkezett Budapestre.

2022. június 23. 17:25
null

Eltűnt a pakisztáni úszóválogatott egyik tagja, aki a budapesti vizes világbajnokságra érkezett. A négyszeres pakisztáni bajnok Faizan Akbar múlt héten érkezett Budapestre, de a reggelinél már nem jelent meg, és azóta sem tudni semmit a tartózkodási helyéről – számolt be a The International News.

A lap azt írja, hogy a 22 éves Akbar a személyes iratait, valamint a pénzét magával vitte, és

csak a válogatott egyenpólóját hagyta a szállodai szobában.

A pakisztáni sportvezetők Akbar eltűnése után értesítették az ország magyarországi nagykövetségét, amely a rendőrséghez fordult, de eddig nem akadtak a nyomára.

Akbar 50 és 100 háton lett nevezve a vébére, a hosszabbik táv versenyei már lezajlottak, az ötven előfutamaira és elődöntőire pénteken kerül sor. Az International News úgy értesült, Akbar rendelkezett schengeni vízummal, így az Európai Unió területén szabadon mozoghat.

Nyitókép: MTI

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
az ember
2022. június 25. 22:36
Kámforrá vált. Elillant.
Krupp Skya
2022. június 24. 15:43
Ha rendes pakisztáni már Ukrajnában mesterlövi az ukrán fasisztákat.
scion
2022. június 24. 10:18
It's a trap! Mondta Ackbar admirális és ezzel le is lépett a süllyedő hajóról.
Krupp Skya
2022. június 24. 07:35
Le kellene engedni a medencéből a vizet, lehet Heller Ágnes emlék túrán vett részt. NO VÁN VÓZ VÍZ, NEM ERRŐL VOLT SZÓCSŐSZ!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!