Robbanásokról számoltak be Kijevben

2022. június 19. 18:43

Olekszij Kuleba, a régió katonai kormányzója számolt be a robbanásokról.

2022. június 19. 18:43
null

Vasárnap reggel Vyshhorod körzetben robbanások rázták meg Kijevet – írja a Portfolio Kuleba Telegram-csatornáján tett nyilatkozata alapján. Kuleba elmondta: nem voltak se áldozatok, se tűzesetek, de arra kérte a kijevi lakosokat, hogy maradjanak az óvóhelyeken.

Mint a portál írja: miután a háború elején nem sikerült bevenni a fővárost, az orosz erők arra összpontosították erőfeszítéseiket, hogy átvegyék Donbasz teljes ellenőrzését, azonban a fővárosi régiót továbbra is légicsapások sorozata sújtja. 

Nyitóképen: Füst egy kijevi légicsapás után. Fotó: Dogukan Keskinkilic / Anadolu Agency / AFP

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
benedek77
2022. június 19. 20:07
Nem sikerült bevenni:) kommunikációban világelső Ukrajna, mondjuk ezzel a zsidó, filmes kormánnyal nem csoda hogy megy nekik:) Kijevet beijesztették, lekötötték a figyelmet, senki nem akarta azt bevenni. Kelet, és a tengerpart volt a fő cél, persze lehet ráfordulnak a szarháziakra is:) Az tény, hogy a nyugati fegyvereknek köszönhetően lassan haladnak.
Ronee
2022. június 19. 20:01
Putyler megmondta, ha továbbra is civil célpontokat lőnek az ukránok, akkor kijevbe mennek a rakéták a kormányzati épületekre...fasz tudja mi történik... #)
pitypang1125
2022. június 19. 19:46
Elkerűlhetetlen, hogy a nácik fellegvárát lőjék.
cutcopy
2022. június 19. 19:12
"a háború elején nem sikerült bevenni a fővárost" Kérdés hogy egyáltalán be akarták-e venni, egy hárommilliós várost néhány tankkal és vadászgéppel..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!