„Na igen, a lovaglás a legjobb” – Putyin meztelen felsőtestén viccelődtek Boris Johnsonék

2022. június 27. 22:48

Szokás szerint a brit miniszterelnök vitte a prímet.

2022. június 27. 22:48
null

Vlagyimir Putyin orosz elnök macsós imidzsén gúnyolódtak vasárnapi megbeszélésükön a G7 országok vezetői – írja a Reuters. A cikk szerint egy tegnapi megbeszélés során Boris Johnson megkérdezte kollégáit hogy levegyék-e zakóikat, esetleg vetkőzzenek-e még tovább.

Meg kell mutatnunk, hogy keményebbek vagyunk, mint Putyin!” – ösztökélte kollégáit – akik nevetni kezdtek – a brit miniszterelnök.

Félmeztelen lovaglás!” – mondta erre Justin Trudeau kanadai miniszterelnök.

Na igen, a lovaglás a legjobb” – értett egyet a megfigyelőként jelenlévő Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke.

A vezetők arra utaltak, hogy az orosz elnökről sok éve jelennek meg felvételek és videók, ahogy félmeztelenül halászik, lovagol októberi – születésnapjára eső – vakációja alkalmával.

Ön szerint ki a keményebb? Boris Johnson vagy Vlagyimir Putyin? Írja meg kommentben.

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. június 29. 17:23
Bohóc.
Dezsőke
2022. június 28. 13:57
békét
Unknown
2022. június 28. 11:50
Mennyivel igazságosabb lenne a sok háborúzás helyett: körmérkőzés a ringben a G7 vezetők meg Putyin között. Jaj az nem jó, mert az olyan "barbár". Az nem az ugye, hogy ezrek halnak meg a fronton mindkét oldalon, irgalmatlan ipari kapacitások eredményét tönkretéve?
Zolotarjov
2022. június 28. 11:16
Rajta legalább nincs 40 kiló túlsúly, mint rajtad bohóc Johnny. (Meg is fingatott a Covid rendesen..) Valamint jár fodrászhoz-veled ellentétben..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!