Kilőtték az ukránok a Spetznaz sztármesterlövészét

2022. június 02. 11:13

Alekszandr Kiszlinszkij, a leghíresebb orosz mesterlövész, a halálhíréről az orosz média is beszámolt.

2022. június 02. 11:13
null

Alekszandr Kiszlinszkij, a leghíresebb orosz mesterlövész a Donyeck környéki harcokban kapott halálos lövést – írja a Newsweek több orosz sajtóértesülésre hivatkozva. 

A Telegram és a VK, a Facebook orosz változata úgy jellemzi Kiszlinszkijt mint „hőst”, olyan harcost, aki megérdemli, hogy „emlékét örökre megőrizzék”. A VK-n látható felvételek szerint Kiszlinszkij holttestét hazaszállították Oroszországba, és hősnek kijáró temetést kapott. A közösségi oldalon olvasható szöveg szerint a mesterlövész „a nácizmus elleni harcban, az orosz haza és az orosz emberek védelmében” lelte halálát. 

A Kiszlinszkij emlékére készült egyik videót alább tekintheti meg:

Nyitókép: Twitter

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Paskai
2022. június 03. 08:59
Egy megszállóval kevesebb, meggyilkolták a gyilkost a honvédők.
obsitos0
2022. június 02. 22:57
Akkora "sztár" volt, hogy elmulasztott időben helyet változtatni .
kishal
2022. június 02. 19:30
De miért, azonnal gyomorgörcsöt kapni egy ilyen hírtől, Kollégák? Csapásokat adunk és csapásokat kapunk. Az élet nem habostorta, Pelikán.
lofejazagyban
2022. június 02. 18:46
ezzel a hírrel akarják kilőni az oroszok hírét, miszerint egy csomó nyugati lesipuskás csalódottan hazament, mert sorra leszedták őket. Nem úgy volt, mint a harmadik világban: nap 1 lövés, azután dől a lé és irány az ukrán csajok. A filmek meg a Snipers: American Single-Shot Battles in Iraq and Afganisztan nem kicsit idealizálták a mesterlövészek életét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!