Ukrán műsorvezető: Én lelőném Putyint, semmit sem akarok jobban!

2022. június 20. 08:13

Olekszij Durnyev saját elmondása szerint semmit nem akar jobban az életben, mint az orosz vezető halálát.

2022. június 20. 08:13
null

Az Index arról ír az ukrán portál, az Union közlései alapján, hogy Olekszij Durnyev ukrán televíziós műsorvezető bevallotta, szívesen megölné az orosz elnököt, Vlagyimir Putyint. A műsorvezető arról beszélt, hogy meg akarja büntetni az orosz vezetőt. Hozzátette: semmi mást nem akar jobban az életben, mint Putyin halálát.

– jelentette ki Durnyev.

Olekszij Durnyev 1986. június 31-én született Mariupolban. A műsorvezető február 24-én elítélte Ukrajna orosz megszállását, és felszólította az orosz állampolgárokat, hogy váltsák le Vlagyimir Putyint – írják.

Kép forrása: Instagram

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2022. június 21. 04:44
Ez a valódi Ukrán álláspont,a politikusaik mind Így viselkednek.
Seemann60
2022. június 20. 17:24
És ez a hülyegyerek azt hiszi, hogy akkor egyből véget érne a háború? Lehet, hogy még vadabb és kegyetlenebb venné át a hatalmat. Biztosan vannak orosz berkekben is olyanok, akik keményebben odapörkölnének ha tehetnék.
formaegy
2022. június 20. 17:19
"Ukrán műsorvezető: Én lelőném Putyint, semmit sem akarok jobban!" Én a büdös tömeggyilkos puccosseggű vezetőddel kezdeném, majd Biden és bandája, követné őket az Európagyilkos büdös náci banda, és utána a többi. Süljön ki a szemed te rohadék! A saját népeteket gyilkoltatjátok le a rohadt gyilkos USA érdekekért! Te gyilkos nyomorék náci!
Felix Leiter
2022. június 20. 16:42
Egyszer meg is próbálhatnád...de ahhoz egy gyáva féreg vagy, öcsi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!