Brit vezérkari főnök: A hadseregnek fel kell készülnie, hogy ismét Európában harcoljon

2022. június 19. 19:35

Patrick Sanders júniusban vette át a brit hadsereg parancsnokságát.

2022. június 19. 19:35
null

Patrick Sanders a brit csapatoknak mondott üzenetében úgy fogalmazott a BBC tudósítása szerint, ők az a nemzedék, amelynek fel kell készítenie a hadsereget az európai harcra. Mint fogalmazott: „Most égetően szükség van egy olyan hadsereg létrehozására, amely képes szövetségeseinkkel együtt harcolni, és legyőzni Oroszországot a csatában”.

Sanders hozzátette:

1941 óta én vagyok az első vezérkari főnök, aki átvette a hadsereg parancsnokságát egy európai szárazföldi háború árnyékában, amelyben egy kontinentális hatalom is részt vesz.

Mint mondta, Oroszország Ukrajna elleni inváziója meghatározza az alapvető célt: „megvédeni az Egyesült Királyságot azáltal, hogy készen állunk a szárazföldi harcra és háborúk megnyerésére”.

Nyitókép: Raigo Pajula / Afp

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. június 21. 06:47
Tehát háborút akarnak. Mindig irigyeltem az angolszászokban, hogy ők tényleg képesek voltak honvédő háborút viselni otthonuktól sokezer kilométerre is. Ukrajnába menet megszálltak minket is, hogy végre rendesen tudjatok edukálni minket? Nálunk nem élnek fekák, így nincs rasszizmus sem, ideje lenne idehozni ezt a problémát is. Amúgy pedig az LMBTQ plusz jogok sincsenek még teljesen rendben, egy rendes bombázást csak megér ez is.
Dezsőke
2022. június 20. 17:39
na most aztán jól megmutatja Putyinnak! Csak nehogy fordítva süljön el! szerintem inkább járj továbbra is buliba... úgy hallom qwra bulis fickó vagy nem kelletne kinyíratnotok magatokat feleslegesen
formaegy
2022. június 20. 17:22
A kurva anyáddal harcolj te büdös gyilkos tetves náci!
VeJoLa
2022. június 20. 15:18
Angloamerika csak ne avatkozgasson bele Eurázsiába!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!