Megsértődött a plus-size tiktokker, mert méretei miatt nem engedték lóra ülni

2022. június 16. 22:29

A lovarda bocsánatot kért.

2022. június 16. 22:29
null

A 2,1 millió követővel rendelkező TikTok-influencer, Remi Bader június 11-én eredetileg egy TikTok-ban tett közzé panaszt a Deep Hollow Ranch-ről. A TikTokker állítja:

A lovarda egyik alkalmazottja TikTokban reagált: „Majd ha nem leszel kövér r*banc, akkor lovagolhatsz a Deep Hollow Ranch-en”.

A ranch közleményben kért bocsánatot a „tizenéves alkalmazottként” említett dolgozó kijelentése miatt, és hozzátette:

 Nyitókép: Insider.com

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ori
2022. június 19. 08:48
Nem is a súllyal van szerintem gond, uilyen súlyú, de szerencsésebb felépítésű férfi pl. egy robosztusabb lovon el tud lovagolni anélkül, hogy nagy kényelmetlenséget okozna a lónak, csak hamarabb elfárad a ló. A hölgy testalkata viszont lehetetlenné teszi a megfelelő ülést (ez egy lovas fogalom, ami a testtartást, a ló mozgásának harmonikus követését, a láb zárását és az öntartást foglalja össze), azokkal a combokkal nem lehet odazárni a csizmát. Így a lovas csak lifeg magasabb jármódokban, ez még kis súllyal is igen kellemetlen a lónak.... Szóval a puhosság nagyobb baj, mint maga a nyers súly. Én ilyen esetben, ha lenne alkalmas lovam, lépésben sétalovaglást felajánlanék, ha az illető elég intelligens ahhoz, hogy ezt elfogadja. A saját lovak viszont nem olyan típusok, úgyhogy én sem ültetném fel. Természetesen ezt el lehet kulturáltan magyarázni, bár lehet, hogy az alkalmazottak is úgy kezdték.
szürkeSzarvas
2022. június 18. 13:05
tiktoker. Ilyen szó nincs. Kazinczy sem magyaritaná..
bela barva
2022. június 17. 21:25
Az ilyen csatakancákra szokták mondani, hogy eke elé való. Azért a ló is ember valahol, ne kinozzuk már.
Saksafar
2022. június 17. 20:10
Miért nem szereztek neki egy nőniuszt? Ha már nem sajnálja szegény lovat a teljes önkép zavarral küzdő hölgy?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!