Oroszország átengedné az ukrán gabonát szállító hajókat a Fekete-tengeren

2022. június 03. 07:05

Ugyanakkor hangsúlyozzák, hogy először Ukrajnának kell a saját aknáitól megtisztítania a kikötőket.

2022. június 03. 07:05
null

Az Index a Ria Novosztyi közlése alapján arról ír, hogy Oroszország kész átengedni az ukrán gabonát szállító hajókat a Fekete-tengeren – erről számolt be Vaszilij Nebezja, Oroszország állandó ENSZ-képviselője. „Ami az ukránokat illeti, hadd tisztítsák meg először a kikötőiket. Készen állunk a biztonságos áthaladás biztosítására, de először nekik kell az aknákat felszámolniuk – ezek az ő aknáik, nem a mieink” –mondta újságíróknak a képviselő, hozzátéve:

„Kijev nemcsak aknákat telepített a kikötőkbe, hanem hajókat is elsüllyesztett ott”

– írta a Ria Novosztyi.

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2022. június 03. 18:16
"Kijev nemcsak aknákat telepített a kikötőkbe, hanem hajókat is elsüllyesztett ott" - hihető a saját kikötőjét elkanásítja az ukrán, meg elsüllyeszti a saját hajóit xDDDDDD
foldizs
2022. június 03. 08:05
Ki hisz még el bármit az oroszoknak? Az sem igaz, amit kérdeznek.
Secnir
2022. június 03. 08:02
elkezdődik a háború az oroszok a krímből indulva fölényesen lezárják a kikötőket, blokkolják a kikötővárosokat első két nap elsüllyesztik az ukrán flotta értékelhető hajóit harmadik naptól nekiállnak elaknásítani a környéket. egy hónap múlva a törökök és a románok panaszkodnak, hogy az oroszok által telepített II. VH-s aknák folyamatosan szakadnak le láncaikról, sodródnak el románia és törökország felé. három hónap múlva az oroszok követelik, hogy az ukránok szedjék fel az oroszok által telepített II VH-s vízi aknákat úgy, hogy se hajójuk, se értékelhető kikötőjük nincs. az oroszok megvádolják az ukránokat, hogy elsüllyesztették a hajóikat. ez a ruszkik ugye hülyének néznek mindenkit?
kozakgabor
2022. június 03. 07:49
A támadó elaknázza saját maga előtt a közlekedés lehetőségét. Szereti, ha kalandosabban közelítheti meg a célt. Teszi persze mindezt azután, hogy már uralja a kikötőket - mert ha nincs ott, akkor aknásítani sem tud. Hát ez nagyon életszerű ugye? Gondolkodni tilos, a logika egyenesen bűncselekmény. Kb. ennyire igazak a hírek, amit nyugati irányból hoznak a szelek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!