Angol sebnyalogatás: „Nincs mentség arra, hogy kikaptunk Magyarországtól” (videó)

2022. június 14. 23:35

Anglia 1928 óta a legkomolyabb hazai vereségét szenvedte el. A Sky Sports pedig megszakértette a dolgot.

2022. június 14. 23:35
null

A Sky Sports is megemlékezett arról, hogy Anglia kikapott Magyarországtól 4-0-ra a Nemzetek Ligája kedd esti mérkőzésén. 

Anglia 1928 óta a legkomolyabb hazai vereségét szenvedte el.

„Ez óriási károkat okoz Angliának” – tette hozzá a Sky Sports kommentátora. „Az ilyen teljesítmény oda visz minket vissza, ahol évekkel ezelőtt voltunk. Amikor teljesen szét volt esve az angol csapat. Az ilyen teljesítmény széthúzza a csapatot, a nemzetet és a stábot. Nincs mentség arra, hogy kikaptunk Magyarországtól. Négy null... Ez egy gyalázatos eredmény. El sem hiszem, hogy látom. 

Kapcsolódó

„Magyarország rengeteget adott nekem!” – Marco Rossi a Mandinernek
Nagyinterjúnk a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányával. Bővebben is érdekel...

Nagyinterjúnk a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányával. 

Nyitókép: MTI/MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 178 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. június 16. 09:21
Azért remélem az UEFA némi büntit is kioszt a himnusz szétfütyülése miatt. Mi magunk elégtételt vettünk a meccsen és reméljük a németek nem követik el ezt az arcátlanságot. Legalább Lipcsében nem, ahol mostanában tisztelnek néhány magyar játékost. Ami pedig az angolokat illeti, hiányolom a megfejtést, hogy Dr Miniszterelnök az EU után az angol egységet is szétveri.
Hangillat
2022. június 16. 01:54
Csalás volt az egész!!!! A Sky tudósítója nem ismeri a hátteret, ezért hiteltelen. Az Amerikai Népszava kommentárja viszont tényekre alapozódik, , ezért hiteles. Bartus László hazafi, nem akar kárt okozni. Hát ide dől a pénz!!! "Egy csapat volt a pályán, és azok nem az egri nőkhöz hasonlóan védekező magyarok voltak, hanem az angolok." Tehát csak az angolok, egyetlen csapatként voltak a pályán, a magyarok nem. Ha nincsenek a pályán, akkor az UEFA lefújta volna a meg nem kezdett meccset. Védekezés: nem támadnak, csak hősiesen hárítanak: nem voltak a pályán és védekezéssel 4 gólt rúgtak. Az egri nőkhöz hasonlóan védekeztek: a nők forró szurkot, levest zúdítottak alá. A magyar csapat a pályán kívülről már a Himnusz előtt szurkolt, színtelen kátránnyal összekenték az angol nézőket, akik bár nem látták, de érezték a ragacsot, és bár meg is verhették volna a játékosokat akik elmaszkírozták magukat, hogy senki se ismerje fel őket , csak fütyültek és káromkodtak. Bartus bár nem említi ,de rájött, hogy a magyar csapat csupa hi- tek robotból állt. Mivel hazafi, nem akarta leleplezni a csalást. Nos a NER és Orbán ide önti a lopott pénzt, mivel Rossi harmadvonalbeli edző, és a sikertelen stadion, foci akadémiák után Orbán csak élethű robotokkal remél sikert elérni. Kilóg a lóláb, vagy inkább a pata, a psziho takarva. BL nem pszihopata?
igazmagyar
2022. június 15. 19:53
Nagyon örülök az angolok elleni 4:o-ás győzelemnek. Egyet azonban nem értek. Mit keres a válogatottban Szalai Ádám? Labdát lekezelni nem tud, mert mindig elpattan tőle, gólt rúgni nem tud, de állítólag csatár. Az angolok elleni meccsen is csak botladozott, ügyetlenkedett, és elfoglalta valakinek a helyét, történetesen egy sokkal jobb csatárnak, a magyar bajnokság idei gólkirályának: ÁDÁM MARTINNAK. Bravó Ádám Martin! Martin ma nem rúgott gólt, de két gólpasszt adott, és nagyon jól játszott. A bajnokságban meg 31 góllal lett gólkirály. Minden következő meccsen kezdőnek kell lennie! Remélem ezt már Rossi is belátja.
Akitlosz
2022. június 15. 15:53
"Angol sebnyalogatás: „Nincs mentség arra, hogy kikaptunk Magyarországtól” (videó)" Ezért kellett volna tésztát enni meccs előtt. Akkor lenne mentség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!