A BBC tudósítójának a jelek szerint kifejezetten tetszett a magyar himnusz meggyalázása

2022. június 15. 00:46

Szerencsére a magyar csapat gyorsan letörte Alex Bysouth kedvét.

2022. június 15. 00:46
null

A BBC magyar-angol mérkőzésről szóló élő szöveges közvetítésében Alex Bysouth a himnusz kifütyülését követően megjegyezte, hogy 

Mint ismert, a magyar válogatott a szurkolóik 2020-as Eb-n mutatott viselkedése miatt három meccses zárt kapus büntetést kapott, amelyből egyet felfüggesztett az UEFA. Az angolok ugyanakkor a tavalyi Eb-döntőn tapasztalt szurkolói rendbontások miatt kaptak egy meccses zárt kapus büntetést, amelyet az olaszok ellen töltöttek le.

Forrás: BBC
Forrás: BBC

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Interjúnk Marco Rossival:

„Magyarország rengeteget adott nekem!” – Marco Rossi a Mandinernek

A himnusz éneklése számomra azt fejezi ki, hogy nagyon erősen kötődöm Magyarországhoz” – vallja Marco Rossi. A magyar férfi-labdarúgóválogatott szövetségi kapitányát életről és fociról, olaszságról és magyarságról, Istenről, családról és hazáról, no és kedvenc itáliai és hazai étkeiről kérdeztük az Útravalóban, a Mandiner nyári-őszi különszámában!
Elolvasom!

„” – vallja Marco Rossi. A magyar férfi-labdarúgóválogatott szövetségi kapitányát életről és fociról, olaszságról és magyarságról, Istenről, családról és hazáról, no és kedvenc itáliai és hazai étkeiről kérdeztük az Útravalóban, a Mandiner nyári-őszi különszámában!

Összesen 193 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madar299
2022. június 16. 18:10
Nincs ebben semmi elitélni való, nekem is tetszett a birodalom gyarmatainak az elvesztése. Csak a lopott holmit is adnák vissza! Vajon honnét került a brit múzeumokba ennyi szkíta , hun lelet ?
pollip
2022. június 15. 16:35
A BBC meg van elégedve a himnusz kifütyülésével, én meg vagyok elégedve az eredménnyel. Na ugye:-) kinek jobb?:-))))
amca
2022. június 15. 16:23
Büdös Bűzlő english. Miért jut eszembe ,hogy 35 000 000 km2en 35 000 000 embert gyilkoltak meg őseid. Mindenhonnan loptatok,raboltatotk,égettetettek,öltetek,erőszakoltatok.
Reszelő Aladár
2022. június 15. 15:50
Alex, anyád temetésén huncutkodjál.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!