Kreml: Oroszország elért „bizonyos eredményeket”

2022. június 03. 14:59

Az orosz invázió 100. napjával kapcsolatban érkezett rövid kommentár a Kremltől.

2022. június 03. 14:59
null

Dmitrij Peszkov szóvivő szerint Oroszország elért „bizonyos eredményeket”, de nem adja fel, amíg el nem éri a céljait.

Szerinte a művelet – ahogy Moszkva nevezi – egyik fő célja az emberek védelme az önhatalmúlag kikiáltott Donyecki és Luhanszki Népköztársaságokban.

– mondja.

„Elég sok települést megtisztítottak a nácibarát ukrán fegyveres erőktől, és az ottani emberek most már elkezdhetik visszaállítani az életüket a normális kerékvágásba. Ezeket az erőfeszítéseket addig folytatjuk, amíg a különleges katonai művelet minden célját el nem érjük” – szögezte le.

Nyitókép: MTI/EPA/Makszim Sipenkov

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csapláros
2022. június 04. 10:38
Semmi köze az italnak ahhoz, hogy magad is egy JÓT TROLLKODTÁL (a jelek szerint nemcsak) kutya ügyekben anélkül, hogy ne magadból indulnál ki faékszerű módon folyamatosan. Megtanulhatnád, hogy vannak keskeny vágányú vasutasok is, ahogy valamikor Cseh Tamás mondá...:))) Mindenesetre egy jót szívattalak...:))
PUSZTÍTÓ1
2022. június 03. 19:03
mégse jutottál túl a putyini mantrán... ez van.
jánosbácsi
2022. június 03. 16:14
Most már nyugodtan menjen haza az aki túlélte oszt építsen magának egy másik házat.
Gyzoltan
2022. június 03. 15:51
"Ezeket az erőfeszítéseket addig folytatjuk, amíg a különleges katonai művelet minden célját el nem érjük” -hát ez nem sok jót ígér a közel-jövőre... Oroszország rászánta magát, hogy helyreállítja a megbonthatatlan orosz-ukrán barátságot... -mert most nehéz elképzelni egy ellenséges USAQ által irányított Ukrajnát támaszpontként, mérgező kelevényként beékelődve az orosz testbe...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!