Zelenszkij most az orosz pilótákat fenyegeti: Mindenkit megtalálunk

2022. június 27. 07:38

Nem lesz hova rejtőznötök, mondja az ukrán elnök az oroszoknak.

2022. június 27. 07:38
null

Az Index arról ír, hogy az ukrán elnök vasárnap éjjeli bejelentkezésében üzenetet fogalmazott meg az orosz pilótáknak, akiknek azt ígérte: felelősségre fogják vonni őket a háborús bűnökért. Kifejtette, hogy szerinte a szankciók által növelni kell a nyomást Oroszországon azért, hogy megakadályozzák a légicsapásokat, majd azzal folytatta:

„Ma meg szeretnék fogalmazni néhány célzott üzenetet. Először is a pilótáknak, rakétakezelőknek, gépészeknek és mindenkinek üzenném, akik részt vesznek az Ukrajna elleni rakéták elindításában, hogy meg fogunk találni mindannyiótokat. Mindannyian felelősek vagytok ezekért a csapásokért. És

– mondta az ukrán elnök.

Hangsúlyozta: a lakóépületek rakétázása háborús bűnnek számít, és mindenkire „bírósági tárgyalás vár”, aki ebben részt vesz.

ahonnan a rakétákat indítjátok” – tette hozzá Zelenszkij. Az ukrán elnök külön üzent a belaruszoknak is, akiket szerinte az oroszok bele akarnak rángatni a háborúba. „Ti nem szolgák vagy ágyútöltelékek vagytok. Nem kell meghalnotok. És bárkit megakadályozhattok abban, hogy döntsön a sorsotokról” – fogalmazott.

Nyitóképen Volodomir Zelenszkij, ukrán elnök. Fotó: SERGEI SUPINSKY / AFP

Összesen 225 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krampus
2022. június 28. 03:06
271.resz...the show must go on!
KBA98
2022. június 27. 16:34
már a száját is elborította faces, de még mindig ugat. Nagyon rossz vége lesz, remélem a nemzetközi bíróság háborús bűnösként fogja elítélni - az EU-val együtt!
nonszensz
2022. június 27. 14:03
Ezt a faszpojácát kéne már megtalálni.
Carcess
2022. június 27. 12:51
a 2014-22 közötti ukránok akik lakóházakat menetrendszerinti buszjáratot lőttek azok ugye előttük lesznek megtalálva te ripacs fasz
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!