Zelenszkij szerint az oroszok más európai országokra is rátámadnak

2022. június 20. 07:29

Az ukrán elnök Európának üzent, szokásos videójában.

2022. június 20. 07:29
null

Az Index arról ír az Independent tudósítása alapján: a szokásos éjszakai videóüzenetében az ukrán elnök, Volodimir Zelenszkij arról beszélt, hogy arra számít, hogy Oroszország fokozza az országa elleni támadásokat, amíg az Európai Unió e heti döntésére vár Ukrajna a tagjelölt státuszáról. „Oroszország részéről várható, hogy fokozzák a támadásokat”.

Hangsúlyozta,

„Készülődünk. Készen állunk” – így az elnök.

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ronon
2022. június 21. 12:01
Unalmas vagy már Zselé öcsi! Kínodban nem tudsz már mit ugatni... Lengesd lassan a szép fehér zászlót :DD Z
Niki1987.
2022. június 20. 20:06
Szerintem ez max akkor következhet be, ha a "más európai országok" nem fejezik be a háborúba való belekotnyeleskedést. Szerintem is szörnyen hangzik, de ha nem küldözgetnék a fegyvereket, már lehet rég vége lenne ennek a háborúnak, sokkal kevesebb ártatlan áldozattal. És ki tudja, mennyi lesz még ezután. Egyszerűen röhej, hogy már Afrikában is az ukrán háború meg az európai vezetők hülye döntései miatt éheznek.
formaegy
2022. június 20. 17:21
"a lónak a fasza" mért nem csüng még ki a szájából ennek a tetves saját népét legyilkoltató büdös puccosseggű nácinak?
Dezsőke
2022. június 20. 13:45
mivel effelöl hivatalos információ nem jelent meg, - azt gondolom ezt hívják rémhírterjesztésnek, a rémhírterjesztés bűncselekmény
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!