Zelenszkij: Ukrajna kész tárgyalni

2022. június 14. 06:47

Az ukrán elnök ezúttal nem emlegetett megvalósíthatatlan feltételeket.

2022. június 14. 06:47
null

„Nincs időnk olyan megbeszélésekre, amelyek nem működnek. Pontosan tudjuk, mit csinálunk. Hangsúlyozom, nincsenek kétségeink, és csak akkor vagyunk készek beszélni, ha a másik fél kész a háború befejezésére” – fogalmazott az államfő az Unian ukrán hírügynökség szerint, írja az Index.

„Ukrajna kész tárgyalóasztalhoz ülni Oroszországgal, de csak

– jelentette ki Volodimir Zelenszkij ukrán elnök.   

Az Index emlékeztetett: korábban Mihajlo Podoljak, az elnöki hivatal vezetőjének tanácsadója azt mondta, hogy Ukrajna és Oroszország tárgyalóasztalhoz ül, de „nem ma és nem az oroszok feltételei szerint”.

Fotó: AFP/EYEPRESS

Összesen 577 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2022. június 15. 01:20
Qrva anyádat ezzel kellett volna kezdeni . Kötelet érdemelsz a háttértámogatókkal együtt , tömeggyilkos. 8 millió ukrán elmenekült , halott száma tetemes. Nyugatnak nagyon lába alatt vannak a fehér európai emberek , népirtást támogatják , mert ez a háború semmi más , értelmetlen .
gyaloggos
2022. június 14. 18:39
NA, VÉGRE! VÉGRE szóltak - SCHOLZ, MACRON, hogy ITT az idő! MEG, az USA, mindenek előtt, persze! NAHÁT nahát és hm....?
Troppauer Alfréd
2022. június 14. 18:36
Megint mást fog mondani (pl. . mindent vissza!) - ha újra belövi magát (vagy megiszik egy üveg Kalinkát).
Dezsőke
2022. június 14. 18:31
békét
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!