Az ukránok szerint az oroszok ürüléket és vodkát hagytak maguk után Csernobilban

2022. június 07. 14:09

„A kaka volt a hab a tortán” – mondta a takarító-osztag vezetője.

2022. június 07. 14:09
null

Bár az oroszok elhagyták a csernobili atomerőművet, az ukránok szerint egy részüket mégiscsak otthagyták, mégpedig ürülék formájában – írja az Insider a Wall Street Journal alapján. Mint ismeretes, az atomkatasztrófa helyszínét a háború első napjaiban foglalták el az oroszok. Miután a megszálló csapatok elhagyták a környéket, az ukránok elkezdték megtisztítani a területet.

A tisztításért felelős Alekszandr Barszukov, a csernobili ökocentrum igazgatóhelyettese azt mondta, hogy a takarítás során érdekes dolgokra bukkantak. A két legérdekesebb a 100 liter minőségi vodka valamint az ürülék volt. Ahogy az igazgatóhelyettes fogalmazott:

Nyitókép: STRINGER / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Papa68
2022. június 08. 13:14
abban biztos lehetsz, hogy a ruszkik nem hagynak sehol sem ott vodkát!!!
hakos
2022. június 08. 11:22
Ja, persze, az oroszok csak úgy otthagynak száz liter vodkát. :D Akkora fakenews, mint egy ház....
csjanos
2022. június 08. 10:24
....az egyik természetes...a vodka az már érdekes...sem az oroszok sem az ukrénok nem arol híresek hogy ott hagyják a vodkát....itt valami nem ok....
1dollar
2022. június 08. 07:57
Biztos ürülék volt? Jobban meg kell nézni, mert a hős ukrán náci katonákat és a kaksit nehéz egymástól megkülönböztetni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!