A himnuszgyalázást támogató BBC-s tudósító szerint az angol csapat elbukott

2022. június 15. 17:54

Alex Bysouth hosszú cikkben elmélkedett válogatottjuk jövőbeli sorsáról.

2022. június 15. 17:54
null

Mint ismeretes, kedd este a BBC tudósítója, Alex Bysouth meglepően pozitív hangvétellel írt a magyar himnusz meggyalázásról. Mint ahogy azt bizonyára az olvasók is tudják, a magyar csapat végül 4-0-ra nyert, ezzel gyorsan letörve Bysouth kedvét.

„Ahogy Gareth Southgate megemészti Anglia több mint 90 éve legsúlyosabb hazai vereségét,

de azt is mérlegelnie kell, hogy a Nemzetek Ligája-kísérlete nem vágta-e haza a Három Oroszlánt [az angol nemzeti csapatot – a szerk.], miközben a világbajnokság a láthatáron van” – írta a tudósító.

Megemlékezett 1953-ról is

„A skótoktól 1928-ban elszenvedett 5-1-es vereség óta nem kapott ki ilyen keményen Anglia hazai pályán, míg Magyarország ellen ez mindössze a második hazai vereségük, és az első a bűvös magyarok 1953-as 6-3-as Wembley-győzelme óta” – tette hozzá a szerző. Alex megemlékezett arról is, hogy

Southgate-nek már csak két meccse van a katari világbajnokság előtt, hogy újjáépítse az angol csapat önbizalmát.

A cikkben Alex Bysouth megemlítette azt is, hogy Southgate azért kísérletezett, mert egy hosszú szezon után kellett a csapatának négy mérkőzést lejátszania 10 nap alatt, ami azt jelentette, hogy erősen váltogatnia kellett a játékosokat a mérkőzések között, és további kilenc változtatást hajtott végre az Olaszország elleni gól nélküli döntetlent követően is.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tiszafa
2022. június 16. 16:00
"BBC-s tudósító szerint az angol csapat elbukott", meg szopott mint a torkosborz.
LancelotDuLac
2022. június 16. 13:15
2021 szeptember 02. Magyarország - Anglia 0 : 4 VB selejtező. Itt bizony csak majomhuhogásra tellett a csürhétől.
Reszelő Aladár
2022. június 16. 12:38
Ha az UEFA indít valami vizsgálatot, akkor minden tekintetben nyugodt lesz a lelkem. Ha nem, akkor meg lesz aki felnyomja őket, mert itthon kb mindenki látta-hallotta. Az eredmény pedig lényegtelenné tett minden vitát. Amúgy nem fognak szétesni egy ilyentől. Sőt ha mentálisan erősek, akkor felszívják magukat és legközelebb bárki jön, odavágnak. Mert annál azért sokkal jobb csapat. Egy-egy nagy vereségtől kevés lebdarúgás szokott kompletten szétesni. Mondjuk nekünk pont sikerült. De az talán csak a katalizátora volt valaminek és nem az oka.
OrangeOrder
2022. június 16. 09:35
A YT-s vloggerek alapján azt kell mondanom, hogy az angolok elképesztően korrektek - és ebbe nemcsak a szurkolókat, hanem Southgate-et is beleértem. Élvezem a műsort persze, de az egész térdepléssel ők is áldozatok. Ki vannak herélve, mi szerencsére nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!