Rendkívüli: Kadirov újabb csecsen alakulatokat küld Ukrajnába

2022. június 30. 13:40

A Telegramon jelentette be a csecsen hadvezér.

2022. június 30. 13:40
null

Ma az Orosz Különleges Erők Egyetemén volt szerencsém találkozni az önkéntesek egy újabb csoportjával, akik a donbászi különleges katonai műveleti övezetbe készülnek”jelentette be a csecsen hadvezér szerdán.

Elmondtam a harcosoknak az SSO célját és azt, hogy mit akar elérni Vlagyimir Putyin főparancsnokunk. [...] Az a cél, hogy megvédjük magunkat. Megvédjük magunkat, értékeinket és a testvéri köztársaságok minden lakóját. [...] 

– idézte a hadvezért a Vadhajtások.

A portál kapcsolódó, orosz nyelvű videóját az alábbiakban tekintheti meg:

 

Nyitókép: Képkocka, YouTube-videó

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fatman
2022. június 30. 17:32
Mihez kell még több csecsen? Odessza?
foldizs
2022. június 30. 15:23
Jól van, küldjön Magyarországra is!
ellenforradalmár
2022. június 30. 15:19
Azt nem értem, hogyan lettek a csecsenek orosz pártiak? 30 évvel ezelőtt az oroszok szétlőtték Groznijt, 15 évvel ezelőtt a csecsenek terrortámadást rendeztek Moszkvában...most meg? Mi történt?
Carcess
2022. június 30. 15:00
Mennyi háborús szakértő van a kommentoldalon :D Okoskák gondoljátok az oroszok és csecsenek három hónapon keresztül harcolnak? Nem, ugyanis nekik ez nem szükséges, ők cserélődnek. A fáradt katona hazamegy pihenni a friss megy harcolni. Már az aki nem halt meg. Másrészt nem komálom a csecseneket, de az ukrán nácikat se. Üssék csak egymást ha mindenképp háborúzni akarnak, bár hazamehetnének gyereket csinálni és végre visszaállhatna ez a sok faszság ahogyan volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!