Ukrán first lady: Nem látjuk a szenvedés végét

2022. június 29. 12:21

Olena Zelenszka a CNN-nek arról is beszélt: amióta az oroszok kivonultak Kijevből, együtt tud lenni a család, de nem folyamatosan.

2022. június 29. 12:21
null

Az öt hónapja tartó háború arra kényszerítette az ukránokat, hogy módosítsák az elképzeléseiket; úgy készültünk, hogy ez egy gyors konfliktus lesz, ehelyett valójában egy maratonra kell számítanunk – idézte az Index Olena Zelenszkát, az ukrán first ladyt.

 – fogalmazott Olena Zelenszka.

Az ukrán first lady a CNN-nek adott interjújában a férjéhez hasonlóan szintén terrortámadásnak nevezte a hétfői, bevásárlóközpontot ért bombatámadást, amely 18 ember életét követelte. Zelenszka arról is beszélt, hogy a háború első két hónapjában ő és a gyerekei egyáltalán nem találkozhattak az elnökkel, azonban amióta az oroszok kivonultak Kijevből, együtt tudnak lenni, de nem folyamatosan.

Nyitókép: Kenzo TRIBOUILLARD / AFP

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
machet
2022. június 29. 20:40
Aki egy ilyen emberrel él az nem lehet normális.
néhai Ch.Pilot
2022. június 29. 20:10
Tudjuk. Van az a pénz, Försztlédikém!
Kristály
2022. június 29. 17:46
Ha éhen döglenél a családoddal együtt nem lehetne sajnálni. Sokat tettek érte hogy így érezzük.
Esvány
2022. június 29. 15:26
"Nagyon nehéz öt hónapig kitartani. Össze kell gyűjtenünk minden erőnket, és tartalékolni az energiánkat, mert nem látjuk a szenvedésünk végét” Na, most képzeld el, nyanya, hogy Donyeck és Luganszk lakóinak a szenvedése már nyolc éve tart. Miattatok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!