Megadták magukat az ukránok Liszicsanszk és Szeverodonyeck közelében

2022. június 24. 06:41

Luhanszki Népköztársaság „nép milíciájának” vezetője szerint mind a jobboldali radikálisok képviselői, mind pedig az „egyszerű katonák” leteszik a fegyvert.

2022. június 24. 06:41
null

Megadta magát az ukrán hadsereg Szeverodonyeck és Liszicsansz térségében – számolt be Andrej Marocsko, a de facto Luhanszki Népköztársaság „nép milíciájának” vezetője.

Ezen a területen a teljes frontvonal mentén, tömegesen adják meg magukat az ellenséges erők. Ez vonatkozik a Liszicsanszk–Szeverodonyeck csoportosulásra és a Gorszko–Zolotovszkaja csoportra is”

– nyilatkozta a vezető a Ria Novosztyi szerint. Hozzátette: mind a jobboldali radikálisok képviselői, mind pedig az „egyszerű katonák” leteszik a fegyvert – olvasható az Index cikkében.

Nyitókép illusztráció. Fotó: SERGEY BOBOK / AFP

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2022. június 25. 19:44
á dehogy! győztek!
solothurn
2022. június 24. 19:08
Kevés olyan bolond akad 4 hónap háború nyomán aki egy METÉLT FAROKZONGORISTA összelopkodott vagyonának védelme okán hajlandón lenne meghalni! Kezdetben a cia-ügynökök irányította kijevi maffiabanda megvezette az egyszerű embereket, HAZAFISÁG; HONVÉDELEM; FÜGGETLENSÉG stb nagy szavakkal de ez most már nem megy! Még a legostobábbak se nagyon hisznek nekik.
Dezsőke
2022. június 24. 17:33
helyesen teszik
Boruss Demeter
2022. június 24. 12:25
Így szivárognak be az orosz vonalak mögé. -Volodmir, beszivárogtunk a vonalaik mögé. Támadás! -Mivel Szerhij? Lefegyvereztek minket... -Óóóóó...hogy baszná meg... Erre nem gondoltam.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!