Az oroszok azt állítják, lelőttek egy ukrán repülőt Ogyessza térségében

2022. június 04. 13:05

A védelmi minisztérium közölte, rakétacsapást mértek ugyanebben a térségben külföldi zsoldosok egyik előőrsére is – számol be a BBC.

2022. június 04. 13:05
null

Oroszország azt állítja, katonái lelőttek egy fegyvereket és lőszert szállító ukrán katonai szállító repülőgépet a Fekete-tengeri Ogyessza kikötőjének közelében – számol be a BBC.

Az orosz védelmi minisztérium közölte, rakétacsapást mértek ugyanebben a térségben külföldi zsoldosok egyik előőrsére. Korábban ukrán tisztviselők arról számoltak be, hogy egy mezőgazdasági üzemet talált el rakéta az Ogyessza térségében.

Ukrán tűzoltó egy orosz rakétatámadásban megsemmisült épület romjai között Odesszában 2022. május 10-én. Legkevesebb egy ember életét vesztette és öten megsebesültek a dél-ukrajnai Odesszát május 10-én virradóra ért orosz rakétatámadásokban.MTI/AP/Maksz Pszibisevszkij

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Takagi
2022. június 04. 18:49
Jól tették.
Amon-Li-Sa
2022. június 04. 15:11
Az Istennek se engedi a fordítást berakni, pedig nincs benne nem latin karakter! https://www.youtube.com/watch?v=nEKyqk6WGPw Nem előőrs, hanem kiképzőbázis.
Box Hill
2022. június 04. 14:56
Ha a németek is bejelentettek volna minden egyes lelőtt orosz gépet, hol propagált volna Goebbels?
PUSZTÍTÓ1
2022. június 04. 14:20
+++++++++++++++++++++++++ MOSZKOVITÁKNAK, putler RAJONGÓKNAK INGYEN OROSZ RULETT DUPLA GOLYÓVAL! ++++++++++++++++++++++++ BONUS VODKA KÖRÖNKÉNT ++++++++++++++++++++++++
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!