Ukrán külügyminiszter: Nagyon rossz a katonai helyzet Kelet-Ukrajnában

2022. május 27. 06:07

Dmitro Kuleba Twitter-felhasználókkal élőben folytatott kérdez-felelek jellegű beszélgetésen hangsúlyozta, valójában nem is folynak béketárgyalások Oroszországgal.

2022. május 27. 06:07
null

A kelet-ukrajnai helyzet még annál is rosszabb amit az emberek mondanak, Kijevnek sürgősen nehézfegyverekre van szüksége, hogy hatékonyan felvehesse a harcot Oroszországgal – jelentette ki Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter, aki Twitter-felhasználókkal élőben folytatott kérdez-felelek jellegű beszélgetésen vett részt.

A tárcavezető egyben hangsúlyozta, hogy valójában nem is folynak béketárgyalások Oroszországgal. Beszélt arról is, hogy amennyiben Oroszország valaha is tűzszünetet kér, akkor kétszer, vagy akár háromszor is meg fogják fontolni annak elfogadását.

(Fotó: Orosz támadásokban megrongálódott otthona egyik szobájában takarítja a törmelékeket egy nő Harkiv külvárosában 2022. május 25-én.MTI/EPA/Szergej Kozlov)

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vikijo
2022. május 27. 17:24
Csaknem az összes kommentre érvényes, hogy bölcsebb lett volna, ha csendben maradtál volna, és sokszor érvényes ez a magyar hivatalos álláspontokra is. Emellett persze igaz, hogy az EU szankciópolitikája nem hatékony és visszaüt.
mer-kell
2022. május 27. 13:37
Pedig követelöztök minden nap! Kiteszitek a bevásárlólistát az unió meg fizet
Anonymtalan
2022. május 27. 12:23
Na pedig Olodimir Elenszkij szerint az orosz hadsereg gerince meg lett roppantva. Akkor most mi van Kulabá?
polnemkor
2022. május 27. 10:49
"Oroszország tűzszünetet kér" :D :D :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!