Ukrán elnöki hivatal vezetője: További országok keveredhetnek bele a háborúba

2022. május 19. 08:33

Andrij Jermak szerint ha a konfliktus elhúzódik, ez a veszély elsősorban az Oroszországgal szomszédos államokat fenyegeti.

2022. május 19. 08:33
null

Interjút adott az amerikai MSNBC tévécsatornának Andrij Jermak, az ukrán elnöki hivatal vezetője.

A beszélgetésről beszámoló 24.hu szerint sok mindenről esett szó, például a Mariupolban rekedt ukrán katonák kilátásairól, és megerősítette azt is, hogy részleges sikereket értek el az ukrán erők Harkiv térségében.

Az interjú végén Jermak arról beszélt, hogy ha a háború folytatódik, akkor további országok is bevonódhatnak a konfliktusba.

Jermak úgy véli, minél tovább tart a háború, annál nagyobb a veszélye annak, hogy az más országokra is átterjed majd.

„Először az Oroszországgal határos államokat fogja érinteni, majd lehet, hogy még több országot érintő háború lesz” – jelentette ki az elnöki hivatal vezetője.

 

Nyitókép: Képkocka/MSNBC-videó

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robert69
2022. május 20. 10:34
Nyílvánvaló hogy Oroszország nem fog senkit megtámadni, ezzel az egy fronttal is megvan a baja. Jobban kell ügyelnie a belső egységre.
sorivo4
2022. május 20. 03:58
Ez a latorállam akar csak háborút mindenütt.
sorivo4
2022. május 20. 03:57
"Jermak úgy véli, minél tovább tart a háború, annál nagyobb a veszélye annak, hogy az más országokra is átterjed majd." Akkor köss békét minél előbb kurva anyád!
sorivo4
2022. május 20. 03:56
Azt csak szeretnéd, hülye ukrán háborús uszító.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!