Szabad Európa: Vádat emeltek több tanár ellen Oroszországban

2022. május 31. 12:01

Egy jogász professzorral az volt a probléma, hogy megosztott az interneten egy fényképet Ukrajnában élő családjáról. 

2022. május 31. 12:01
null

A Szabad Európa megszólaltatott több tanárt, akit valamilyen retorzió ért a háború miatt. Egy jogászprofesszort elbocsátottak, majd vádat emeltek ellene, miután megosztott az interneten egy fényképet Ukrajnában élő családjáról, egy angoltanár lejátszott egy videót, ahol gyerekek énekelnek egy háború nélküli világról.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mokány
2022. május 31. 20:50
Free Európe . Usa megszállás nélküli , önálló szabad Európát .
Burmin
2022. május 31. 19:32
"Egy jogászprofesszort elbocsátottak, majd vádat emeltek ellene, miután megosztott az interneten egy fényképet Ukrajnában élő családjáról, " Hát ez bizony nem igaz, hogy azért bocsájtották el, mert a családjáról osztott meg képet. Itt a link el lehet olvasni. Mellesleg nem jogászprofesszor hanem docens. Kár, hogy cirill karaktert nem lehet beilleszteni, de a lényeg az Ukrajnában zajló különleges művelet kezdeti időszakában videó klippeket osztott meg a közösségi hálón ( VKontakte ). A továbbiakat olvassa, aki ért oroszul. Sajnos időm nem engedi hogy a teljes cikket lefordítsam. https://bloknot-volgograd.ru/news/v-volgograde-uvolili-dotsenta-volgu-za-perepost-vi-1470433
borvssoias
2022. május 31. 18:37
Szimpla hazugság.
theseur
2022. május 31. 17:44
https://mandiner.hu/cikk/20220531_nemet_kancellar_europa_legnagyobb_konvencionalis_hadsereget_epiti_fel_nemetorszag Legutóbbi is volt mindkettő. Tanárok elbocsátása szavaik miatt, meg nagy hadsereg. Mi lett a vége? Könyvégetés lesz? szigorúan fűtési célzattal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!