Légitámadás érte Kárpátalját

2022. május 03. 21:28

A rakéta a magyar határtól mintegy 100 kilométerre, Volócon csapódott be, egy vasútállomást ért találat, sérültekről nem lehet még tudni, de nagy tűz pusztít.

2022. május 03. 21:28
null

Május harmadikán Kárpátalját is rakétatámadás érte – írja a Kárpátalja.ma. A magyar határtól mintegy száz kilométerre található Volócban egy elektromos alállomást és egy vasútállomást vettek célba a Kárpátaljai Megyei Katonai Adminisztráció jelentése szerint.

A hatóság a helyszínen dolgozik, jelenleg tisztázzák, vannak-e sérültek vagy áldozatok, annyi bizonyos, hogy nagy tűz alakult ki. 57 ház maradt gázellátás nélkül, miután a gázelosztó-vezeték is megsérült.

Amint új információkat kapunk, frissítjük a cikkünket.

(Fotónk illusztráció: Az orosz védelmi minisztérium sajtószolgálata által közreadott képen orosz 122 milliméteres BM-21-es Grad rakétavetővel tüzelnek a Zapad-2021 (Nyugat-2021) fedőnevű orosz-fehérorosz közös stratégiai hadgyakorlaton a Nyizsnij Novgorod térségében lévő mulinói gyakorlótéren 2021. szeptember 13-án.MTI/EPA/Az orosz védelmi minisztérium sajtószolgálata)

 

Összesen 270 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2022. május 04. 13:28
Tévedés, téged nem piszkállak. Ugye szerinted sem kell Kárpátalja népének a ruszki "rend"? Egyébként mivel is bántottam őket?
Tyrker
2022. május 04. 09:02
Mocsadék ruszkik. Persze aki ismeri őket, nem is ringathatta magát afféle illúziókba, hogy majd megkímélik Kárpátalját. Viszont ez a támadás egyértelművé tette ama kormányzati politika kudarcát, amely szerint ha mi nem engedjük át a fegyverszállítmányokat a saját, Ukrajnával közös határszakaszunkon, akkor Moszkva majd tartózkodni fog az ezen országrész elleni katonai akcióktól. Ez már a kezdet kezdetén is komolytalanul hangzó érvelés volt. Most pedig mindenki számára nyilvánvalóvá válhatott a tarthatatlansága.
barnabibambi
2022. május 04. 08:23
Az USA és az EU finanszírozza és fejlesztette ki a biológiai és vegyi fegyvereket Ukrajnába és ezen kívül megpróbáltak atomfegyvereket is gyártani Ukrajnába.Rengeteg bizonyíték került elő és sok vegyész,biológus és mérnök is orosz fogságba került és sokakat az akciók során megöltek.A COVID 19 is Ukrajnába gyártották és szórták be vele első sorba KÍNA ,Oroszország,Irán a célpont.Balúl sült el a dolog így az egész világ szenvedi a nyugat biológiai háborúját.Ez EMBERISÉG ELLENES BŰNCSELEKMÉNY,ilyet még a nácik sem mertek csinálni a 2 világháborúba.Az új nácik Ukrajnába és nyugaton a barbarizmus útjára léptek őket csak atomfegyverek alkalmazásával lehet megbüntetni hatékonyan!
Vidėken újrakezdő
2022. május 04. 06:50
Nem a Kárpátalján áthaladó fegyverszállítmányt lőtték véletlenül??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!