Ismét egyeztetett Macronnal Putyin

2022. május 03. 14:36

A két vezető március 29-e óta nem beszélt egymással.

2022. május 03. 14:36
null

A francia elnöki hivatal szerint Emmanuel Macron dél körül beszélt telefonon Vlagyimir Putyinnal. A két vezető március 29-e óta nem beszélt egymással, de addig rendszeres kapcsolatban álltak.

Macront azóta újra megválasztották elnöknek.

Belföldön és külföldön egyaránt voltak, akik bírálták, hogy Macron nyíltan tartani akarja a kapcsolatot az orosz vezetővel. 

– emlékeztetett a BBC.

A lengyel miniszterelnök is kritikusan viszonyul ehhez.

„Kötelességem beszélni vele, szükségünk van erre. Nem lesz vége a kapcsolattartásnak”

– idézte Macront a portál. 

Nyitóképen Vlagyimir Putyin orosz elnök. Fotó: ALEKSEY NIKOLSKYI / SPUTNIK / SPUTNIK VIA AFP

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vip era
2022. május 03. 19:07
A franciák az oroszoktól szerzik be az uránt? Mert akkor nagy gáz lehet.
ThunderDan
2022. május 03. 18:08
Belföldön és külföldön egyaránt voltak, akik bírálták, hogy Macron nyíltan tartani akarja a kapcsolatot az orosz vezetővel.  – emlékeztetett a BBC. A lengyel miniszterelnök is kritikusan viszonyul ehhez. ---- Egészen elképesztő, hova butult a Nyugat. Két méterre vagyink a nukleáris armageddontól, és hogy mer a francia elnök KAPCSOLATBAN MARADNI az orosz elnökkel?!? ELMEBETEGEK! Mit kéne csinálni? Máris kilőni a rakétákat? 1962-ben vagy akár 1983-ban ehhez képest még kifejezetten józan és racionális volt a világ...
Dunhill67
2022. május 03. 18:02
ez a csigazabáló a legnagyobb putyincsicska.....mióta elkezdődött a háború már vagy hatszor adtak hírt róla,hogy telefonálgat a cárnak:)
drrc
2022. május 03. 16:30
"Belföldön és külföldön egyaránt voltak, akik bírálták, hogy Macron nyíltan tartani akarja a kapcsolatot az orosz vezetővel" Sztaniolcsákó a fejre, aztán mehet a mantra: az USA-nak lehetnek jogos védelmi érdekei a bolygó túloldalán is, Oroszországnak a határától 5 cm-re sem. Az oroszok túltolták a támadást, de nem provokáció nélküli volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!