Elképesztő terv: egymillió ukránt készül felfegyverezni Kijev

2022. május 13. 21:47

A védelmi miniszter szerint Ukrajna a háború új szakaszába lép.

2022. május 13. 21:47
null

Olekszij Reznyikov ukrán védelmi miniszter kijelentette, hogy az országa a háború új szakaszába lép. Reznikov ígéretet tett arra, hogy felfegyverez egymillió harcost azokkal az új fegyverekkel és katonai felszerelésekkel,

amelyeket az Egyesült Államok és más nyugati országok adományoztak az országnak az elmúlt néhány hétben.

 A honvédelmi miniszter elmondta, hogy a háború kezdetén „az önkéntesek rendkívül segítőkészek voltak”, és mobilitásuknak köszönhető, hogy „gyorsan megoldották a rendkívül sürgető problémákat”. Reznikov azt mondta, hogy a győzelemhez Ukrajnának „gondosan meg kell terveznie az erőforrásokat, és kerülnie kell a hibákat”, és ukrán gyártólétesítményekbe fektet be, hogy „biztosítsa a szállítások stabilitását és gyakoriságát”.

Nyitókép: MTI/EPA

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dezsőke
2022. május 14. 12:12
Kijev vagy az USA fegyverezné fel? Nem mindegy. Az uknánok az első háborút már régen elveszítették. szerintem ez a második a beszállítók oroszok elleni háborúja, mely "rendezvényhez" helyszínt és statisztákat biztosít Ukrajna. nagyon nem mindegy.
Kiscsillag
2022. május 14. 09:55
Vágóhídra viszik a népet. Romba döntik a világot. Energia válság, infláció, élelmiszerhiány. Csak azért, hogy Nato tagok lehessenek.?
olajfa1
2022. május 14. 08:32
Mondjuk... ha a "birkapásztor arabokat" is be tudták tanítani ezekre a fegyverekre... akkor az ukikat is sikerülni fog...
Ronee
2022. május 14. 08:28
Na ezeket az önkénteseket lehet halomra lőve látni a telegramon...hajrá ... #)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!