Azov hadnagy: A megadás elfogadhatatlan

2022. május 08. 15:24

Online sajtótájékoztatót tartottak az azovosok, ahol kijelentették, hogy nem tudják megerősíteni, hogy az összes civil kijutott az azovstali acélgyárból.

2022. május 08. 15:24
null

Online sajtótájékoztatót tartottak az azov harcosok az azovstali acélgyár mellett. Szvjatoszlav Kalina Palamar százados, a mariupoli helyszínen tartózkodó Azov-ezred parancsnok-helyettese szerint az orosz erők folytatták a terület ágyúzását, és megpróbálják megrohamozni az üzemet. Mint mondta, nem tudja megerősíteni, hogy az összes civilt evakuálták-e a helyszínről, ahogy azt tegnap jelentették.

„A megadás elfogadhatatlan”

Illia Samoilenko hadnagy a sajtótájékoztatón kijelentette azt is, 

Mint fogalmazott: „a megadás számunkra elfogadhatatlan. Nem adhatunk ekkora ajándékot az ellenségnek” – folytatta. „Elfogottnak lenni számomra azt jelenti, hogy halott vagyok.” „Egy agresszor ellen harcolunk, az ellenség ellen, aki terrort hoz Ukrajnába, a barbárságuk ellen” – tette hozzá.

Nyitókép: Twitter

Összesen 159 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2022. május 10. 14:33
A katonai vezetők mást mondanak, mint a politikai vezetők. Kiknek hihetünk?
Krupp Skya
2022. május 09. 19:15
Cvidermüller rémisztő képződmény bácsi is így gondolta, hogy a megadás elfogadhatatlan, csak ő a egyetemen kölcsön kért pénzre.
Kivűlálló
2022. május 09. 02:26
„A megadás elfogadhatatlan” Semmi gond! Akkor megdöglessz! :) Nem kár érted!
hakos
2022. május 08. 21:51
Na, erre mondják, hogy nem jól áll a szeme se....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!