Nem hajlandó kiszolgálni magyarokat egy horvát étterem – 2. felvonás

2022. május 13. 22:10

Frissítette az étterem a tábláját. Mégis szívesen látnak minket. Egy feltétellel.

2022. május 13. 22:10
null

Nem hajlandó kiszolgálni magyarokat egy horvát étterem. Azaz, nem volt hajlandó. Az étterem frissítette a Facebook-posztját, most már egy új sor is megtalálható az ominózus táblán: 

 

 

Összesen 197 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ispán
2022. május 30. 11:01
Az étterem valahogy töröltette a magyarok értékeléseit, megint 4 csillaga van a google-nél, pedig már letornásztuk bőven 2 alá. Amúgy a mandineren nem lehetne felrakni egy keresőlehetőséget a cikkekhez?
Lőrinc51
2022. május 15. 20:14
Kit érdekel, hogy ez az étterem nem fogad magyarokat? Rengeteg másik boldogan teszi.
Macmac
2022. május 15. 16:55
Én '97-ben voltam hrv-ban utóljára a háború után. Azt a barátságtalan gyűlölködő hozzánk állást addig soha nem tapasztaltam pedig sokszor voltam jugóban annó. Na akkor azt mondtam, hogy 50 évig a lábam nem teszem be hozzájuk. Lehúzás, gyenge minőség, szar strandok. Mentünk oda ahol szívesen látják a nyaralót, jók a hotelek, strandok és még olcsóbb is . Tunézia kedvenc, Egyiptom, Törökország, Olaszország mind jobb. Ők meg éljenek meg ha tudnak ha a nagy magyarutálat miatt jóval kevesebben mennek. A kövezkező 25 évet is kibírom nélkülük.
green1899white
2022. május 15. 08:50
Jajj azt mit adnak ebben a fostalicska étteremben ? Menjetek már a p.csaba , szerencsétlen horvátok .. Egy kwa kalamarit nem tudtok normálisan megcsinálni .. Ha fizetnének se mennék ebbe a csöves croatiaba .. Minden szar minden fos , ellenben kwa drága .. Persze a sok gyökér meg ideáramlik , aki már a balatonon túl lát .. Mert ez már külföld .. ( de még se annyira ) Vicc :):)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!