Nem hajlandó kiszolgálni magyarokat egy horvát étterem

2022. május 13. 12:56

„Nem látunk titeket szívesen a tengereteken” – üzeni a felirat.

2022. május 13. 12:56
null

Olvasónk fényképének tanúsága szerint egy horvát étterem tulajdonosa nagyon a szívére vehette Orbán Viktor múlt heti nyilatkozatát arról, hogy Magyarországnak nincs tengerpartja, mert elvették tőle. Ez a kijelentés nagyon nagy felháborodást keltett Horvátországban, amelyről mi is beszámoltunk.

A Trpanjban található étterem elé kihelyezett tábla tanúsága szerint a vendéglátóhelyen nem szolgálnak ki magyarokat, illetve hogy a magyarokat nem látják szívesen az „ő tengerükön”.

Az ügyben kerestük a szóban forgó éttermet, amint válaszolnak, frissítjük a cikkünket.

Összesen 452 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ispán
2022. május 30. 11:00
Az étterem valahogy töröltette a magyarok értékeléseit, megint 4 csillaga van a google-nél, pedig már letornásztuk bőven 2 alá. Amúgy a mandineren nem lehetne felrakni egy keresőlehetőséget a cikkekhez?
nick69
2022. május 16. 11:54
Tuna Bar Peljesac, Trpanj https://goo.gl/maps/cw3jonnoQ7..
MérlegElőd
2022. május 15. 23:13
Sajnos az első kormányzás alatt is láthattuk, hogy orvbán mindenkivel összeveszik. Az ország vezetésére már kezdettől nem kompetens, a dumán kívül minden feladatot kiad albérletbe pszichológusoknak és reklámszakembereknek. Sajnos a fidesz fanok ezt nem hajlandók észre venni.
Kamcsatka5
2022. május 14. 11:37
Látom, ida is elértek a Fuggerék szarosgyurijai, kinek másnak lenne érdeke a két népet egymásnak ugratni! Fuggerék szarosgyurijai úgy fogtok járni mint a verekedő részegek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!