Kárpátalján találkozott az amerikai és az ukrán elnök felesége

2022. május 08. 17:31

Előre be nem jelentett látogatást tartott Jill Biden Ukrajnában.

2022. május 08. 17:31
null

Jill Biden – Joe Biden felesége – előre be nem jelentett látogatást tartott a kárpátaljai Ungváron. Az amerikai first lady egy iskolába látogatott el, ahol épp menekülteket, köztük 48 gyermeket szállásolnak el. Az elnöki feleség itt találkozott „kolléganőjével”, Olena Zelenskával, az ukrán first lady-vel. 

Utóbbi a háború kezdete óta most először lépett a nyilvánosság elé.

„Fontosnak tartjuk elmondani az ukrán népnek, hogy ennek a háborúnak véget kell vetni” – fogalmazott Jill Biden hozzátéve, hogy az Egyesült Államok népe kiáll Ukrajna népe mellett. A találkozóról videófelvétel is készült, ezt az amerikai first lady sajtótitkára osztotta meg a Twitter-oldalán.

Nyitókép: Twitter

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lendvaiildiko
2022. május 09. 09:51
Remélem e nő megtanult ukránul! Kárpátalján egy magyar református vőlegényt magyar református menyasszonyával a helyi lelkész a színmagyar gyülekezetben ukránul adhatott össze. Gondolom, ott működnek a fékek és ellensúlyok, nincs kettősmérce, így a förszt lédi ukránul köszöntötte az elnöknét...
Dunhill67
2022. május 08. 20:01
"Előre be nem jelentett látogatást tartott Jill Biden Ukrajnában."...ja...hihető...és az ukrán "hasonmása" egészen véletlenül ott volt :-O
Tehetős Totó
2022. május 08. 19:46
Akkor csak-csak meglátogatta Magyarországot is.
Takagi
2022. május 08. 19:38
Valakit érdekel ez a műelőadás?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!