Orosz csapatok tömörülnek Kelet-Ukrajnában, megszilárdítanák az ellenőrzést

2022. május 04. 07:39

Az oroszok az ukrán ellentámadásra reagálnak.

2022. május 04. 07:39
null

A Sky News arról tudósít, hogy a brit védelmi minisztérium szerdán reggel újabb jelentést közölt az ukrajnai háború legfrissebb fejleményeiről. Azt írják, Oroszország 22 zászlóaljnyi taktikai csoportot telepített a kelet-ukrajnai Harkiv régióba, ahol az ukrán csapatok sikeres ellentámadásokat hajtottak végre a napokban.

A közlemény szerint Oroszországnak nehézséget okoz áttörni az ukrán védelmet, azonban nagy valószínűséggel

az északkeleti Donbasz felett”.

Fotó: MTI/EPA/Roman Pilipej

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
misi1962
2022. május 04. 16:28
most még jól jön a fegyverbiznisz amerikának mert a gyártók gazdagodnak az ukránok meghalnak és mellette eladósodnak amerikának csak ha az oroszok nyernek akkor majd nem lesz aki visszafizesse a tartozást a fegyverekért és az amerikai adófizetőkön és az európai országokon fogják majd behajtani a milliárdokat ráadásul még meggyengül a gazdaságuk ha nem lesz energiájuk és nyersanyaguk és élelmiszer termelés az embargók miatt pláne ha még kina is beleszól a gazdasági ellátó rendszerbe akkor majd sivalkodhatnak
Gyzoltan
2022. május 04. 08:21
Kritikus időszak kritikus hete következik, találgatni sem érdemes, mily eredménnyel...
Ízisz
2022. május 04. 08:21
Z Meg a pszichológiai háború is... kezdődik, vagy folytatódik... Persze hogy USA az Oroszországot akarja megsemmisíteni... többek között!!! Már túl sokat tud!!! "Az orosz Nyomozó Bizottság vezetője, Alekszandr Basztrikin az RT-nek elmondta, hogy csapata előrehaladást ért el az Pentagon által finanszírozott ukrán biofegyver-programmal kapcsolatos büntetőeljárásban. "A megszerzett dokumentumok elemzése lehetővé tette számunkra, hogy egyértelműen azonosítsuk az ukrajnai katonai biológiai tevékenységekben részt vevő személyeket, köztük az amerikai védelmi minisztérium és a hozzá kötődő amerikai vállalatok képviselőit" – mondta Basztrikin." https://internetfigyelo.com/a-pentagon-es-tobb-amerikai-ceg-is-benne-volt-az-ukrajnai-biofegyver-programban/
Ödenburger
2022. május 04. 08:16
Kezdődik az állóháború. Amit az nyer meg, akinek több tartaléka van
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!