Csöbörből vödörbe: brit férfiak bántalmazzák az általuk befogadott ukrán menekült nőket

2022. május 04. 12:19

A férfiak kifejezetten a befogadók és menekültek összekapcsolására létrehozott Facebook-csoportokon üzengetnek a nőknek.

2022. május 04. 12:19
null

A BBC News értesülései szerint a potenciálisan bántalmazó brit férfiak egy rendszert hoztak létre ukrán menekültek befogadására és kizsákmányolására, magyarán arra, hogy kapcsolatba lépjenek kiszolgáltatott nőkkel.

A férfiak, akiknek egy része erőszakos múltra tekint vissza, kifejezetten a befogadók és a menekültek összekapcsolására létrehozott Facebook-csoportokon üzengetnek a nőknek.

Az Egyesült Királyság kormányának egyik tisztviselője azonban azt mondta, hogy biztonsági hálók vannak érvényben. Ezek közé tartozott „a belügyminisztérium biztonsági és háttérellenőrzése minden befogadónál a vízum kiadása előtt”, valamint legalább egy látogatás a befogadó ingatlanában.

Egy jótékonysági szervezet vezetője veszélyesnek minősítette az Otthonok Ukrajnának programot, és azt mondta, „megdöbbentette a védőellenőrzések hiánya”.

Nyitókép: MTI/Nemes János

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Házam Hazája
2022. május 05. 21:21
Ha vége lesz, az ukrán férjek, barátok, apák is elmennek oda nyaralni.
Reszelő Aladár
2022. május 05. 07:29
Megtalálták a piaci rést, hogy a menekült nő férfi nélkül gyerekkel a legideálisabb prostituált alapanyag. De a BBC-s anyag miatt nekik ott sokkal-sokkal jobb.
VeJoLa
2022. május 04. 20:13
Németországból is naponta húszezrével mennek inkább vissza az életveszélyes hazájukba az őket itt fogadó Pfizer-kényszer és a britekhez hasonló "segítők" elől!
Dunhill67
2022. május 04. 18:53
elnézve az angol nőket,nem csodálom,hogy rágerjedtek a szláv csajokra
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!