Kissinger is felkerült az ukrán szélsőjobbos halállistára

2022. május 27. 19:26

Az Egyesült Államok volt külügyminiszterének „bűne” az, hogy azt merte állítani: Ukrajnának területi engedményeket kell tennie Oroszország felé.

2022. május 27. 19:26
null

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Henry Kissinger szerint Ukrajnának területi engedményeket kell tennie Oroszország felé. Az egykori amerikai külügyminiszter hangsúlyozta, Oroszország 400 éven át Európa nélkülözhetetlen része, és az európai erőegyensúly garanciája volt. Az idős diplomata, politikus szerint nem szabad hagyni, hogy a háború sokáig elhúzódjon.

Ezen kijelentések bőven elegendőek voltak ahhoz, hogy a Mitrovorec nevű szélsőjobbos ukrán honlap a halállistájára tegye Kissingert. A portál szerint a volt amerikai külügyminiszter mindezzel részt vesz az oroszok Ukrajna ellen indított akciójában, terjeszti a fasiszta orosz narratívát, amely szorgalmazza ukrán területek Oroszországnak való átadását.

A portál korábban Orbán Viktort is listázta. Bővebben...

Nyitókép: Screenshot

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robert69
2022. május 28. 11:11
Tudjátok ezen a listán szerepelni, inkább dicsőség, mintsem szégyellni való.
Sany Xepi
2022. május 28. 08:33
Akkor soha többet nem megy a náci Ukrajnába?
putty
2022. május 28. 07:51
Ukrajnába már zsidóüldözés is folyik, meg kissebbségiek listázása, az állam cinkos hallgatása mellett??? Meg van könyvek, betűk, meg ellenzéki pártok, sajtó betiltása, meg kissebbségeket kirekesztő nyelvtörvény? Akkor most ezek az ukránok nácik??? Csak kérdezem.
Reszelő Aladár
2022. május 27. 23:28
Henrynek most lett tele az öltönynadrág. Ha ilyen kaliberű vezetői lennének a világnak, akkor most nem lenne háború.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!