Kim Dzsongun koporsóvivőnek állt

2022. május 23. 16:09

Mentorát temette el az észak-koreai vezető.

2022. május 23. 16:09
null

Kim Dzsongun vitte a korporsót mentora, Hjon Csolhe vasárnapi temetésén – idézi a Guardian az észak-koreai állami média beszámolóját. A tábornoknak kulcsszerepe volt abban, hogy felkészítse Kim Dzsongunt az ország vezetésére apja, Kim Dzsongil 2011-es halála előtt.

Az állami hírügynökség beszámolója szerint katonák és civilek mentek az utcára, hogy kifejezzék részvétüket, miközben Hjon koporsóját a temetőbe vitték. Kim Dzsongun a Koreai Központi Hírügynökség szerint arról beszélt, hogy Hjon Csolhe nevére az apjáéval együtt fognak mindig emlékezni.

A fényképeken látszik, hogy a koporsóvivőkön maszk van, kivéve Kim Dzsongunt. 

Nyitókép: STR / KCNA VIA KNS / AFP

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robert69
2022. május 24. 18:15
'a' verzió : Biztos akart lenni abban, hogy tényleg eltemetik, már nem bízik senkiben. 'b' verzió : Tulajdonképpen a saját temetését próbálták el, kíváncsi volt milyen lesz amikor lenyilazzák a koporsó hordozóit, hogy ne mondhassák el hol a sír. 'c' verzió : Már akkora a lázas járvány, hogy nincs temetkezési alkalmazott.
Házam Hazája
2022. május 23. 23:41
De mi lehet a dobozban?
Gullwing
2022. május 23. 16:49
Vitte miután kivégeztette....
Mocca08
2022. május 23. 16:18
A Fényes Tekintetű Kimnek nincs szüksége maszkra. Neki és Chuck Norrisnak adatott ez csak meg kerek e világon. Előbbi szerint nincs is vírus, utóbbi pedig fehérjetüskévé is tud változni (ha kell).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!