A YouTube több mint 70 ezer orosz-párti háborús videót távolított el

2022. május 22. 17:28

A médiavállalat felszámolta a Kreml-barát tartalmakat.

2022. május 22. 17:28
null

A YouTube több mint 70 ezer videót és 9 ezer csatornát távolított el az ukrajnai háborúval kapcsolatban a tartalomra vonatkozó irányelvek megsértése miatt, köztük olyanokat is, amelyek az inváziót „felszabadító küldetésként” emlegették – olvasható a 444 cikkében.

A YouTube-nak 90 millió felhasználója van Oroszországban

A portálon azt írják: a YouTube egyike azon csatornáknak, amiket az oroszok nem lőttek le az utóbbi időben, annak ellenére sem, hogy

a médiavállalat felszámolta a Kreml-barát tartalmakat, 

így például törölték Vlagyimir Szolovjov Kreml-barát újságíró csatornáját, de az orosz védelmi és külügyminisztériumhoz kapcsolódó csatornáknál is ideiglenesen felfüggesztették a videók feltöltését, mert a háborút „felszabadító küldetésnek” nevezték.

Becslések szerint a YouTube-nak 90 millió felhasználója van Oroszországban. 

Fotó: MTI/EPA/Szergej Ilnyickij

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2022. május 23. 15:55
Miért? Az agyon basztatott Magyarország ellen már mindent kitaláltak, hol van a híres sajtószabadság? Miért kell egy valóban szolga (nem a szó jó értelmében) politikust éltetni, akinek az emberi élet nem számít, aki nem akar semmiféle békét kötni? Ukrajna miatt miért kell Európának elpusztulni?
hegyivadász
2022. május 23. 15:08
Hiányolom az adatközlést az eltávolított ukrán párti videókról.
Zolotarjov
2022. május 23. 15:07
Ezt hívom én szelektív tömegtájékoztatásnak. Többek között emiatt gondolja lippschike, hogy az ukránok állnak nyerésre..
Pelso j.
2022. május 23. 14:30
Helyes. Talán nem kellett volna KREML-nek a YouTube-ot propaganda csatornaként használni fel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!