Mutatjuk, hogy pusztít az ukránok Amerikától kapott szuperfegyvere (Videó)

2022. május 15. 21:28

Az M–777-es típusú tarackok részét képezik az USA által Ukrajnának küldött legutóbbi, 800 millió dolláros támogatási csomagnak.

2022. május 15. 21:28
null

Az Egyesült Államok az ígért 90 darab M–777-es tarackból már 89-et leszállított, ukrajnai nagykövetségük pedig egy látványos videóval ünnepelte a fejleményt – olvasható az Index vasárnapi cikkében. A portál szerint a lövegek részét képezik az Egyesült Államok által Ukrajnának küldött legutóbbi, 800 millió dolláros támogatási csomagnak.

Joe Biden amerikai elnök április 21-én jelentette be, hogy az Egyesült Államok további

Ukrajna az új M–777-es tarackokhoz Kanadától kapott M982 Excalibur nevű, precíziós, nagy hatótávolságú tüzérségi lövedékeket, amelyeket már évtizedek óta fejlesztenek, és elsőként Irakban vetettek be.

Egy kapcsolódó felvételt a tarack működéséről az alábbiakban tekinthet meg:

Kapcsolódó

Eljutottak az ukrán frontvonalra az első amerikai M777-es vontatott tarackok
Az ukrán haderő már az orosz állásokat támadja velük Donbasz térségében. Bővebben is érdekel...

Az ukrán haderő már az orosz állásokat támadja velük Donbasz térségében.

Nyitókép: Wikipedia

Összesen 181 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BBrutus
2022. május 16. 21:13
Annyi fegyvert kapott Ukrajna, hogy ha nem vesszük fel azonnal az EU-ba, akkor a háború végével ellenünk fordul velük.
bogyo1
2022. május 16. 16:14
Volt alkalmunk már látni, eme csoda fegyvert. Tele vele a net, amikor a hős amerikaiak, lakodalomba igyekvőket lőnek vele szarrá irakban. De az afganisztániak is tudnának mesélni róla, mikor iskolákat romboltak le vele. Mondták is az usákok, hogy 5000 gyermek halála, megfelelő, elfogadható áldozat a demokálé jegyében! Igaz ezek a gyerekek nem ukránok voltak, "csak" iraki, afgánisztáni, líbiai, szerb, szíriai........soroljam még? Kapjátok be, büdös szarzsákok. Remélem egyszer nektek is odabasz már valaki keményen, hogy megtudjátok, mennyi szörnyűség tapad a mancsotokhoz.
Göby
2022. május 16. 14:09
Milyen fain videócskákat gyártogatnak elrettentés és/vagy pöcsméregetés céljából ... Mindeközben az oroszok ahogy ezt megnézték, kacarászva megfejelték plusz 10000 rakétával a havi kilövésre kiadott parancsot ...
Józsi6
2022. május 16. 12:25
Ezt értem, vagyis nem értem. Csak lövöldöztek a vakvilágba. Ilyet az oroszok is tudnak. Hol a pusztítás ? A Mandiner cikkírójának a fejében. Amúgy Amerika mikor fog GABONÁT küldeni Ukrajnának ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!