Az ukránok szétlőtték az oroszok különleges alkalmak során is használt járőrhajóját

2022. május 10. 16:49

A támadás a Kígyó-sziget közelében történt.

2022. május 10. 16:49
null

Megsemmisült egy orosz hajó, amelyet különleges alkalmak során is használtak a tisztek – számolt be az Independent. Az ukrán fegyveres erők szerint Vlagyimir Putyin a haditengerészeti flották ellenőrzésére is használta a kilőtt hajót. 

A járőrhajót az ukránok által üzemeltetett drónról ledobott, lézervezérlésű bomba vette célba és semmisítette meg május 8-án a fekete-tengeri Kígyó-sziget közelében – ismertette a portál.

A hajó megsemmisítéséről készült felvételt alább tekintheti meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2022. május 12. 09:51
Úgy néz ki, mint egy pálcán függő PET palack. Persze a pöttyök a pálca felé mennek.
sorostalanság
2022. május 11. 11:51
Ebből a videóból csak néhány dolog nem derül ki: mikor készült hol készült milyen nemzetiségű a hajó melyik fegyverbemutató videója Az ukik szerint már naponta lőnek ki hajókat az azovi tengeren, most kb. 60-nál tartanak. Ez még véletlenül sem ukrán propaganda, áááá nem...
formaegy
2022. május 11. 09:10
"Az ukránok szétlőtték az ..." Véletlenül sem a gyilkos amcsik mi? Ukránok, majd ha piros hó esik.
krampus
2022. május 11. 00:09
The show must go on...azert eleg furcsa, hogy ha akarna, Putyin mar reg Csapnal lenne, eleg lett volna az elso hajnalban szetraketazni az osszes katonai tamaszpontot es infrastrukturat. De inkabb megy a bohockodas. Zelenszkij reszerol is ha igazan oda akarna b.ni az oroszoknak, mar reg szetlottek volna a csovezetekeket! Ez az egesz csetepate nem a haborurol szol. A bankarok vagyonszerzese a lenyeg, a nep nincstelen lesz, az orszagot Z teljesen eladositja, az USA dozsol a penzesoben, Europa pedig kihereli magat eppen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!