Az orosz külügyminiszter Zelenszkijt Hitlerhez hasonlította, akiben szerinte szintén „zsidó vér volt”

2022. május 02. 10:44

Lavrov úgy véli, „a nyugati média hamisan ábrázolja az orosz veszélyt”.

2022. május 02. 10:44
null

Szergej Lavrov orosz külügyminiszter egy olasz televíziónak adott interjúban a Haaretz szerint azt mondta: az a tény, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnök zsidó, nem negligálják a náci elemeket az országában, és ezt azzal az állítással igyekezett alátámasztani, hogy Adolf Hitlerben is „zsidó vér volt”.

Az orosz külügyminiszter azt mondta, „a nyugati média hamisan ábrázolja az orosz veszélyt”, Oroszország elkötelezett amellett, hogy megakadályozza az atomháború kitörését, és csak igyekszik garantálni az oroszbarát ukránok biztonságát a keleti régiókban.

Lavrov szerint a NATO és az EU „belenyugodott Washington dominanciájába”, és Washington úgy döntött, „a világnak most egypólusúnak kell lennie”. Azzal vádolta az Egyesült Államokat és Kanadát, hogy „neonáci alosztályokat” képeznek ki, amik most az ukrán hadsereg soraiban vannak,

utalva az ukrajnai Mariupol városában lévő Azovsztal üzemben harcolókra.

Vannak olyan jelentések, amik „megerősítik, hogy az amerikaiak, különösen a kanadaiak vezető szerepet játszottak Ukrajna ultraradikális, nyíltan neonáci alosztályainak előkészítésében” – mondta Lavrov, de azt nem árulta el, milyen jelentésekre utal.

A Kreml azt állítja, hogy február 24-én „különleges hadműveletet” indított Ukrajna demilitarizálására és „nácitalanítására”, mondván, le akarják fegyverezni és győzni a nacionalistákat az országban. Kijev és a nyugati szövetségesei az invázió hamis ürügyét elutasítják. Az invázió kezdete óta a konfliktus mindkét oldala a nácikhoz hasonlította az ellenfeleit, és népirtás elkövetésével vádolja egymást.

Fotó: Russian Foreign Ministry / Sputnik via AFP

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona.2.0
2022. május 03. 15:32
IZRAEL VS USA ZSIDÓK VS KERESZTÉNYEK UNZ MAGAZIN (USA) https://www.unz.com/pgiraldi/does-israel-permit-freedom-of-worship/
Csakislovacska
2022. május 02. 22:33
I love-rov! :))))
Lajos75
2022. május 02. 18:07
Hitlerről már a 20-as években rebesgették,hogy az egyik nagyfater vére gyanús.De ha ő nem is,a pr.meg a pénzügyminiszter több mint gyanús.Ha valaki ránéz Göbbels fotójára hát....Hjalmar Schacht volt a p.m.hát.....
barnabibambi
2022. május 02. 18:07
A buzi zongora buzi zsidó fasiszta és ráadásul nem is ukrán,egy légiós mint az ukrán parlament fele,ez tény.Az is tény hogy az USA és a nyugat összebútorozott a fasiszta ukránokkal.Az is tény hogy a tegnapi komcsik mára libernyákok nem különböznek a fasisztáktól.Mellesleg Izrael fasiszta módszereket alkalmaz az arabokkal szembe ! Nos ha jobban elmérgesedik a háború az ukiknál az könnyen lehet atomháború.Ez azt jelenti hogy Izrael elsők között kap atombombákat a nyakába.Szerintem Putyin már meghúzta a határokat és ha a nyugat azt bármilyen formába átlépi az egyenlő lesz az atomháborúval.Majd az USA polgárai is megtapasztalják azt amit Európa és a világ más része már többször is átéltek.Szóval az nem tornádó és nem bozóttűz lesz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!