Peszkov: Hamarosan véget érhet a háború

2022. április 12. 09:13

A szóvivő szerint a harcok azért érhetnek véget, mert elérik a célokat, vagy mert békét kötnek.

2022. április 12. 09:13
null

A következő napokban befejeződhet Oroszország Ukrajna ellen indított inváziója – nyilatkozta a sajtónak Dimitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő.

A szóvivő szerint

a harcok vagy azért érhetnek véget, mert elérik a célokat, vagy mert megállapodnak a békéről.

Oroszország jelentős veszteségeket szenvedett

Peszkov ugyanakkor elismerte, hogy Oroszország jelentős veszteségeket szenvedett. Kiemelte ugyanakkor, hogy sosem lőttek polgári épületekre, a bucsai felvételeket pedig hamisítványnak titulálta – írta a Kárpáti Igaz Szó.

Nyitóképen Dimitrij Peszkov, orosz elnöki szóvivő. Fotó: SERGEY GUNEEV / SPUTNIK / SPUTNIK VIA AFP

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsolosi
2022. április 12. 20:15
zseniális elterelés, megerősödnek keleten és mennek tovább Odessza ra, vagy megtörik az ukrán vezetés.
Dezsőke
2022. április 12. 15:34
Biden és Putyin egészségi állapotát kivizsgálták. És Zelenszkijét? Makacssága, egoizmusa, és valószínűleg helytelen döntései, felkészületlensége miatt eltűnt Ukrajna, az ukrán nép. Ezt, hogy gondolja? Videókkal, utasításokkal, fenyegetésekkel vezeti meg a politikusokat, a nemzeteket,- állva tapsolják tehetségtelenségét, a pusztítást. Olyan szerepben tetszeleg, ami teljesen eltér a valóságtól. Tettei igazi okait sokan nem értik. Mi a célja egy rommá változtatott, ukrán nép nélküli "országgal"? Miért nem becsüli az életet? És miért partner ebben pl. követelései teljesítésében, a világ? Oroszország követelései jogosak. Ahhoz nem fér kétség, hogy Oroszország mellett, csak semleges ország létezhet. Aki másképpen gondolja a világ biztonságáról, egyensúlyáról gondolkodik helytelenül.
RasPutin
2022. április 12. 12:09
Kiemelte ugyanakkor, hogy sosem lőttek polgári épületekre A lakótelepi házak ugrottak a rakéták elé.
Akitlosz
2022. április 12. 12:08
Nem úgy tűnik, hogy hamarosan elérik a célokat. S úgy sem, hogy Ukrajna megegyezne. Így ha mégis vége lesz a háborúnak az Oroszország döntése, s nem a célok elérése, hanem azok elérhetetlensége az oka.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!