Meghalt egy tizennégy éves ukrán súlyemelő lány Mariupolban

2022. április 30. 07:44

A fiatal bajnok és édesanyja orosz támadások miatt vesztette életét.

2022. április 30. 07:44
null

A BBC arról ír, hogy a mariupoli harcokban meghalt egy 14 éves ukrán súlyemelőbajnok lány – közölte a város vezetése.

Alina Peregudova az ukrán súlyemelő-válogatott jelöltje volt,

és arra törekedett, hogy országát a legmagasabb szinten képviselje – írják.  Hangsúlyozták: a támadásokban a sportoló édesanyja is életét vesztette. Alina egyébként a Donyecki Regionális Szakosított Sportfőiskola és a Szerhij Bubka Olimpiai Tartalék Főiskola tanulója is volt.

Kép forrása: Facebook

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kelemikes
2022. május 01. 20:38
"Az oroszok mától bevezetik a rubelt Herszonban, a lakosság ellenáll. Azonnal váltják hrivnyára." Csak Ti Mandisek szeretitek a Ruszkit?!
Kivűlálló
2022. május 01. 13:22
Az ő szara sem jobb illatú, mint más civilé! Rossz helyen volt, rossz időben! El kellett volna mennie Ukrajnából, míg volt rálehetősége! A röpülő lövedék nem válogat a célpontok között!
Akitlosz
2022. április 30. 20:28
Milyen orosz támadások? Mariupolban már nincsenek harcok. Az ukrán nácik kuksolnak a föld alatt és rántott húsról álmodoznak.
Csigorin
2022. április 30. 17:41
nyugodjon bekeben a halalkufar zelenszkinek kellett volna helyette megdogleni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!