Meglátogatott Bucsában egy tömegsírt Ursula von der Leyen

2022. április 08. 19:51

Az Európai Bizottság elnöke hangsúlyozta, bíróság elé állítják az elkövetőket.

2022. április 08. 19:51
null

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök megkezdte találkozóját Ursula von der Leyennel az Európai Bizottság elnökével és Josep Borrell-el, az Európai Unió külügyi és biztonságpolitikai főképviselőjével Kijevben – közölte az ukrán államfő hivatalára hivatkozva a 24.hu. A tárgyalások szűk körben zajlanak, ezt követően az államfő és az EU képviselői nyilatkoznak az ukrán és nemzetközi sajtónak, és kérdésekre is válaszolnak.

Péntek délután Ursula von der Leyen Bucsába látogatott, ahol fejet hajtott egy tömegsírnál, ahová az orosz erők által a civil lakosság ellen elkövetett támadás áldozatait temették.

„Fontos volt, hogy Bucsában kezdjem a látogatásomat. Mert Bucsában az emberségünk lett összezúzva.

Ma azért vagyok Kijevben, hogy elmondjam, Európa az önök oldalán áll”

– írta a Twitteren az Európai Bizottság elnöke.

Nyitóképen Ursula von Der Leyen a bucsai mészárlás áldozatainak holttesteit nézi. Fotó: MTI/AP/Efrem Lukackij

 

Összesen 221 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jaznaju
2022. április 10. 10:38
Kamala von der Leyen: "Minden ellenállás hasztalan! A Borg asszimilálja a világot."
Rugo
2022. április 09. 15:38
Ursula zsákokat néz ukrán azovnácikkal. De mi van a zsákokban? Életszerű, hogy 1-3 héttel (pontosabban 10 nappal-3 héttel) a feltételezett mészárlás után az áldozatokat még mindig zsákokban tartják - arra várva, hogy Ursula megtekintse őket? https://www.youtube.com/watch?v=rTLoEBkjyqw
antioxi
2022. április 09. 12:31
Sok százezer fegyvert osztottak szét Ukrajnában a polgári lakosságnak, akik ezek után fegyveres katonának számítanak minden hadi jog szerint. Ezeket lőtték le az oroszok: Civil ruhás katonákat.
zakar zoltán béla
2022. április 09. 12:14
dr bubó segédje ott volt-e...nem trükk ...video vágat...?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!