További katonai segélyeket nyújt Nagy-Britannia Ukrajnának

2022. április 16. 19:30

Erről Boris Johnson miniszterelnök közösségi oldalán számolt be.

2022. április 16. 19:30
null

Ahogy arról szombaton a Mandiner is beszámolt, kitiltották Oroszországból Boris Johnsont, valamint külügyminiszterét, de további brit kormánytagok és politikusok is felkerültek a moszkvai tiltólistára.

Azonban ezek a szankciók úgy tűnik nem riasztották el az ország vezetőit attól, hogy további segítséget nyújtsanak a háborúban álló Ukrajnának.

Boris Johnson miniszterelnök ugyanis a közösségi oldalán számolt be arról, hogy további katonai segélyeket nyújtanak az országnak a következő napokban. Bejegyzésében pedig „barátomnak” nevezte Volodomir Zelenszkij ukrán elnököt.

Ezt követően Johnson vélhetően az oroszoknak üzenhetett azzal a mondatával, hogy

„Az Egyesült Királyságot semmi sem állíthatja meg. Biztosítani fogják azokat az erőforrásokat Ukrajna számára, amelyekkel meg tudják magukat védeni a folyamatos orosz támadásokkal szemben”.

„Mi Ukrajna mellett állunk”.

– szögezte le a brit kormányfő.

Nyitóképen Boris Johnson brit miniszterelnök. Fotó: MATT DUNHAM / POOL / AFP

 

 

 

 

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
No comment no cry
2022. április 17. 15:53
„Mi Ukrajna mellett állunk”. Hát, igen, túl magas volt az Ukránok 124. helye a GDP/fő listán 2019-ben. Csak sikerül egy minél tovább elnyújtott háborúval leküldeni Afganisztán szintjére (188. hely). Nem is tudom... Rémlik, mintha ott is lett volna valami baráti segítségadás a gáláns, fejlett Nyugat részéről.
machet
2022. április 17. 13:15
Igyekezni is kell az első számú csatlósnak,nem babra megy a játék.
Huxit
2022. április 17. 10:40
Nézd meg a wolyni mészárlás képeit! Meg amit műveltek a Babi Jari zsidókkal! A német nácik nem bírták nézni! A mostani náci ukik ezeket az elődeiket tartják példaképüknek.
Dezsőke
2022. április 17. 09:41
békét
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!