Orosz vezérezredes: Megkíméljük azok életét, akik leteszik a fegyvert Mariupolban

2022. április 17. 09:11

Megadásra kérte a mariupoli ukrán erőket az orosz védelmi minisztérium.

2022. április 17. 09:11
null

„Az orosz erők megkímélik azok életét, akik leteszik a fegyvert Mariupolban” – jelentette ki Mihail Mizincev vezérezredes, az orosz Nemzetvédelmi Irányító Központ vezetője. Az Independent a TASZSZ orosz hírügynökség alapján arról ír, hogy

Az orosz védelmi minisztérium nemrég olyan képeket tett közzé, amelyen a Moszkva nevű fekete-tengeri rakétacirkáló legénységének életben maradt tagjai láthatók, írja az Index. 

Fotó: STRINGER / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP

Összesen 290 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2022. április 17. 14:24
Az ukrán hadsereg már megadta magát. Az azovosok és a külföldiek állnak még ellen. Nem úgy tűnik, hogy az oroszok gyorsan fel tudnák számolni az ellenállást.
CharlieM
2022. április 17. 13:57
Naná, az orosz katonák pont az ilyen megbízható ígéreteikről híresek.
Ekeke
2022. április 17. 13:24
Mariopol "hős védőit fogják ünnepelni évente az itteni ballibák, azok akik évente fintorogva , átkozódva nézték az 1945 február 11-i budapesti kitörést. Hát nem vicc ez ? Mint ahogy az is, hogy az akkor Budapestet szarrá lövő szovjet hadtest a 2. Ukrán Front volt....
tulelo
2022. április 17. 13:07
Azonnal béke lesz, ha az oroszok kivonulnak Ukrajnából, és megtérítik az okozott pusztítás árát. A magyar kormány álláspontja egyértelmű : az eddigi szankciók megszavazása, az orosz agresszió elítélése. Senki nem fog fegyvert letenni, az ukránok a hazájukat védik. Mi is ezt tennénk a helyükben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!