A balliberális Le Monde szerint Orbán Viktor Budapestje az amerikai radikális jobboldal Eldorádója

2022. április 01. 10:44

Az MCC pedig a populizmus iskolája, ahol olyan fiatalokat képeznek, akik készek arra, hogy nacionalista előírások szerint szolgálják hazájukat – szerintük.

2022. április 01. 10:44
null

Orbán Viktor Budapestje, az amerikai radikális jobboldal új Eldorádója – írta a balliberális Le Monde nyomtatott verziója a CPAC Hungary kapcsán. A cikkben megemlítették, hogy „a magyar nacionalista miniszterelnök” lenyűgözi az Egyesült Államok populista és tradicionalista értelmiségét, akik ezért az elmúlt években gyakran keresték fel a magyar fővárost.

Kifejtették, hogy „ez a kis világ rendíthetetlenül halad előre, elkerülhetetlen ellenségeskedésekkel és nézeteltérésekkel, de közös horizonttal: a politikai liberalizmus, az univerzalizmus, a szekularizmus radikális elutasításával”.

A cikk mindemellett bemutatta az MCC-t, mint a populizmus iskoláját, ahol olyan fiatalokat képeznek, akik készek arra, hogy nacionalista előírások szerint szolgálják a hazájukat. Legalábbis a cikk szerint.

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. április 01. 15:08
Nem rossz MCC promónak. Ha ők elkezdik a nemzeti konzervativizmust ostromolni világ szerte, akkor Budapest fog a legtovább kitartani és mivel ide fog menekülni a legtöbb ellenálló, innen indul majd útjára a normalitás. Nem állítom, hogy ezt várom. De ha ezt akarkák, akkor ez lesz.
Kegyes urunk KaroIus
2022. április 01. 13:30
Bűz van, Illemhelyi megjelent. A vén hülye nyitva felejtette a száját. DDD
fatman
2022. április 01. 13:28
itt már mindenki radikális jobboldali, aki nem buzi muzulmán nigger...
Kegyes urunk KaroIus
2022. április 01. 13:24
Budapest már Judapest, ezt az ellenzéki jelölt is megmondta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!