Zelenszkij bejelentkezett a Grammy-gálán: Töltsétek meg zenétekkel a csendet!

2022. április 04. 07:56

Az ukrán elnök videoüzenetben szólította fel a jelenlévőket Ukrajna támogatására.

2022. április 04. 07:56
null

Zelenszkij helyi idő szerint vasárnap videóüzenetben fordult a 64. Grammy-díjátadó gála résztvevőihez Las Vegasban. A nézőktől azt kérte, hogy „minden lehetséges módon” támogassák Ukrajnát.

Töltsétek meg zenétekkel a csendet. Töltsétek meg ma, hogy elmeséljétek történetünket. Támogassatok, amiben csak tudtok. Csak ne legyen csend” – fogalmazott az ukrán elnök.

(MTI)

Kép forrása: Youtube

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona.2.0
2022. április 05. 11:28
A gyilkos rohadék. Gójok tömeggyilkosa.
Dezsőke
2022. április 04. 20:49
ÚJ FOGALOM? HÁBORÚS CELEB (VIDEÓÜZENETEK) UNDORÍTÓ! Szerintem nincs senkinek szüksége az efféle "videoüzenet" politikai tevékenységre. Nem show műsor a háború. Nem kell erre a megalázó szintre vinni a dolgokat. Ukrajnát kellett volna menteni (lehetőleg saját erőből), a népet menteni, - ha ez nem megy, kulturáltan kellett volna megegyezni. Nem tetted le a fegyvert, nem kapituláltál. Ilyen az ego. Ilyen az, amikor nem tudja valaki helyesen felmérni a képességeit, a lehetőségeit. Még most is érdemes az orosz feltételeket teljesíteni. A videók, a sztárság, a háborús celebrítás undorító, megvetendő.
machet
2022. április 04. 16:56
Minden együttérzésem a szenvedő ukránoké de ettől a palitól már hányok.Erőszakos, magamutogató és mellesleg szélhámos.Ilyenekkel szoktak manapság bábozni.
zolizolizoltan
2022. április 04. 14:15
Zelenszkij dobta az utolsó követ az ellenzéki összefogás koporsójára. Nemzeti hősnek kiváló, de politikusnak balfasz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!