Dánia a világon elsőként leállítja az oltási programját

2022. április 29. 06:29

„Megérkezett a tavasz, magas a dán lakosság oltottsága, és a járvány megfordult” – nyilatkozta a dán Egészségügyi Hatóság a leállítás kapcsán.

2022. április 29. 06:29
null

Dánia az első ország, amely leállítja a Covid elleni oltási programját – írta meg a CNBC. A dán Egészségügyi Hatóság közleményében elmondták, hogy azért teszik mindezt, mert sikerült a vírust ellenőrzés alá vonni. 

– áll a Dán Egészségügyi Hatóság szerdai közleményében, amelyben bejelentették a lépést.

A Dán Egészségügyi és Gyógyszerészeti Hatóság azonban távol áll attól, hogy teljesen felszámolja az oltási programját, számításaik szerint ősszel ismét szükség lesz a Covid-19 elleni védőoltásra.

Nyitókép: MTI/Komka Péter

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsui
2022. április 29. 20:50
Máig nem nyilvános a hazai 46 ezres ÁLLÍTÓLAGOS covid halálozottak listáján szereplők átoltottsága. Boncolástilalom mellett a kórházi dokumentációik történelmi léptékű hamisítása zajlik.
MaBaker
2022. április 29. 12:28
Mondjuk olyan statisztikát a mai napig nem sikerült készíteni, hogy "minnél átoltottabb egy ország, annál kisebb a többlethalálozás". Nna nem azért, mert lusták lettek volna csinálni ilyet, hanem mert szimplán objektíven nem kimutatható, hogy önmagában az átoltottság bármit is javított volna egy ország helyzetén halálozási szempontból. Akkor pontosan miért is kéne tovább erőltetni az oltási kampányt?
masikhozzaszolo
2022. április 29. 10:15
Elfogyott a tűpénz.
Muki46
2022. április 29. 10:07
Állítólag az eu zsidók rendeltek oltást a gyógyszerész zsidóknál, természetesen a mi "megmentésünkre", a mi pénzünkön. Na meg hogy szegény gyógyszerészzsidók továbbra is jól éljenek munka nélkül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!