Kadirov: „Legyetek férfiak, ne bújjatok női szoknyák mögé”

2022. április 28. 21:49

Az Azovstalt védő Azov-parancsnoknak üzent a Csecsen Köztársaság vezetője.

2022. április 28. 21:49
null

Ramzan Kadirov, a Csecsen Köztársaság vezetője Telegram csatornáján felszólította az „Azov” ukrán nemzeti zászlóalj (Oroszországban terroristának nyilvánított szervezet) megbízott parancsnokát (hívójele: Volyn), hogy adja fel állásait és engedje szabadon a nácik által túszként fogvatartott mariupoli civileket.

„Legyetek férfiak, ne bújjatok női szoknyák mögé” – írta Kadirov, majd így folytatta:

„Az Orosz Föderáció elnöke korábban megadta a lehetőséget, hogy ön megadja magát. Ha ezt nem akarja, legalább a civileket és a sebesülteket engedje el. Oroszország minden szükséges segítséget, ellátást megad nekik. A sebesülteket is orvosi ellátásban részesítjük.

Legyen férfi! Nem szégyelli magát, hogy gyerekek és öregek háta mögé bújik? Hogyan tud élni így majd ezután?” 

– fordult Kadirov „Volynhoz”.

A Csecsen Köztársaság vezetője hangsúlyozta, hogy azok a fegyveresek, akik erőszakkal tartanak civileket az ipari övezet bunkereiben, méltatlanok arra, hogy igazi harcosoknak nevezzék őket. Kadirov arra sürgette „Volynt”, hogy abban legyen bátor, hogy segít megmenteni az ártatlan embereket. A 36. tengerészgyalogos-dandár megbízott parancsnoka, az Azovstal földalatti labirintusaiban rejtőzködő Szergej Volinszkij (hívójele Volyn), egy új videóban azt mondta, civilek és gyerekek százai vannak velük.

Nyitókép: Said Tsarnaev / Sputnik / Sputnik via AFP

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zabszem
2022. április 30. 18:04
Ööö, nem akarlak kiábrándítani kedves Kadirov, de hát sajna a "nyugati világban" már nem tudják értelmezni a férfi és nő fogalmát... A hírhedten demokratikus és fénylő fákja világosságával előljáró szuperjogállami EU-ban ( ahova Ukrajna igyekszik) és az USA-ban, csak néznek erre a szövegre tátott szájjal és nem értik... Szóval szedd össze magad Kadirov elvtárs és nyitott elmével légy fogékony szépen az igazságra.... Na szóval, csak, hogy tanulj valamit drága, így kell ezt, ha akarsz valamit, hogyasszondja: Legyetek 2-es szülők, ne bújjatok az 1-es szülők és állapotos emberek nadrágja mögé! Remélem most már érthető és befogadtad a fényt!
Zsolt75
2022. április 29. 20:07
Onnan civil nem fog kijönni. Még eljárna a szája.
europész
2022. április 29. 19:59
Na már megint nem értem.Most egy csecsen két orosz vagy két csecsen egy orosz?
tjunior
2022. április 29. 15:04
A TikTok sereg főinfluenszere osztja az észt. Ezek a csóró kis bu_ik a közösségi médiákban nagyon aktiívak, a bohóc videóikkal, a harcban már kevéssé. Nem csoda, elkenték a pofájukat mindig amikor próbálkoztak . Marad a pózerkedés. És ennek a közepén ez a Gucci-ruhás piperkőc faxtarisznya. Valószínű elfogyott a kecske azért ilyen hiperkatív mostanság a szakállas törpe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!