John Cleese a magyar választókat teszteli

2022. április 02. 12:18

Az abszurd humor nagyágyúja arra kíváncsi, 1956-ban ki rohanta le brutálisan Magyarországot.

2022. április 02. 12:18
null

John Cleese Twitter-üzenetében tett fel egy kérdést a magyar választóknak. Az abszurd humor nagyágyúja arra kíváncsi, hogy Magyarország 1956-os brutális lerohanását kik követték el:

A) Az ukránok,

B) Az oroszok.

„A válaszokat a szavazólapjukon kérjük” – fogalmazott a színész.

(Fotó: John Cleese brit humorista, színész, a Monty Python csoport tagja, miután átvette a Szarajevói Filmfesztivál legrangosabb elismerését, a Szarajevó Szíve díjat 2017. augusztus 16-án. (MTI/EPA/Fehim Demir)

***

Április első vasárnapján újabb négy évre határozzuk meg az ország sorsát, hazánk minden magyar állampolgára eldöntheti milyen irányba tartson közös utunk.

Az elmúlt 30 évben nem foglalkoztatta a politika? Esetleg még nincs is személyes tapasztalata a rendszerváltás utáni időszakból? Vagy csupán szeretné hazánk jelenlegi helyzetét reálisan látni, mielőtt döntést hozna saját és gyermeke jövőjéről? A Mandiner Választási Különszáma erre kínál lehetőséget!

A Mandiner Választási Különszámát ezekben az üzletekben vásárolhatja meg! 

Összesen 240 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2022. április 03. 11:48
Gyerekek! Politikai nagyhatalom vagyunk! A világ legkülönbözőbb politikusai, celebjei támadnak bennünket, a haza baloldal által kicsinek és jelentéktelennek tartott Magyarországot. Hovatovább többet támadnak minket, mint Oroszországot. Legyünk erre büszkék! Ők meg süllyedjenek el szégyenükben! A) Mert tudatlanok B) Mert (fizetett) gonoszok
tatara
2022. április 03. 09:31
"In Texas recently he said England should ask the Italians and France for reparations because the Romans and the Normans had both invaded Britain..." Na ennyit John Cleese mérvadó véleményéről .... Aki Biden-nel együtt "both see the same geriatric consultant..." (Royalista angol kommentet idéztem, szó szerint)
Gölnicz
2022. április 03. 09:20
A kérdésfeltétel rossz. Mondja meg valaki Cleese-nek. A kommunista szovjetek voltak, abban valószínűleg valamennyi tagköztársaság katonájával, akik azt sem tudták szegények, hogy hova mennek. Erről pedig sokan a vérükkel szavaztak 1956-ban, utána pedig mi mind 1990-ben. Putyin egy jó öreg KGB-s, és remélem a pokolra jut. A frappánsnak látszó kérdés szimplán helytelen. És velünk ne frappánskodjon. A Monty Piton ettől még jó film.
Vakfolt
2022. április 02. 23:37
A kérdés teljesen jó, és ül! Mind a kettő geci volt velünk, egyformán mehetnek a picsába!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!