Zelenszkij elmondta: lemondanak a NATO-tagságról, ha kivonulnak az orosz csapatok

2022. március 22. 07:42

„Ez egy kompromisszum mindenki számára” – hangoztatta az ukrán elnök.

2022. március 22. 07:42
null

Az ukrán elnök ismét hangsúlyozta, hogy Ukrajna kész „kompromisszumot kötni”, és hajlandó lemondani a NATO-tagságról a tűzszünetért, az orosz csapatok kivonásáért és az ország biztonságának garantálásáért cserébe.

„Ez egy kompromisszum mindenki számára:

a Nyugat számára, amely nem tudja, mit kezdjen Ukrajna NATO tagságával kapcsolatban, Ukrajna számára, amely biztonsági garanciákat akar, és Oroszország számára, amely nem akarja a NATO további bővítését” – mondta Zelenszkij.

Beszélt arról is, hogy Kijev kész lesz megvitatni a Krím és a Donbász régió státuszát, miután tűzszünetet kötöttek és lépéseket tettek a biztonsági garanciák terén.

Fotó: EyePress News / EyePress via AFP

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szárma
2022. március 22. 19:41
Én arról is, hogy bárhol tagtársad legyek valaha...
krampus
2022. március 22. 16:47
Tuljatszotta a szerepet ez a nyomorult! Elete nagy eloadast lathattuk, amibe sajnos belehaltak jo sokan. Nem lennek a helyeben amikor meghal, s el kell szamolni a tetteivel! Sztalin, Hitler,Mao mellett neki is lesz egy tronus a pokolban mint nagy emberirto!
Frutti
2022. március 22. 12:22
elkéstél... kapitulálni kellett volna időben
BobbyBacsi
2022. március 22. 11:43
Nem mintha lett volna valaha realytása...a balfék szétverette az országot a semmiért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!