Videón, ahogy egy férfi megadja magát, majd agyonlövik az oroszok

2022. március 16. 20:06

Megadta magát az áldozat, ennek ellenére lőtték le. Ez háborús bűnnek minősül.

2022. március 16. 20:06
null

A német közszolgálati tévé, a ZDF birtokába került egy felvétel, amelyen az látható a magasból, ahogy civil autók haladnak egy országúton, pont egy, az út melletti növényzetben megbújó orosz harckocsis egység felé. Időben észbe kapnak, megfordulnak, az egyik kocsi elhajt, a másik megáll.

A sofőr feltett kezekkel kiszáll, az autó elejéhez megy, majd összerogy.

Később az odaszaladó orosz katonák kihúzzák a testét a füves területre, miközben más civilek, egy nő és egy gyerek kiszállnak a kocsiból, majd elvezetik őket (sorsukról nincs információ).

A ZDF szerint az áldozat egy férfi, akit az orosz katonák agyonlőttek. Az eset még március 7-én történt, Kijevtől nyugatra, az E40-es autóúton. A férfi – még ha nem is volt civil – láthatóan megadta magát, ebből adódóan az orosz katonák háborús bűnt követtek el.

FIGYELEM! A videót csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk:

Nyitókép:

Összesen 157 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SkyCopy
2022. március 18. 17:28
Ez aztán hitelt érdemlő és perdöntő videó! Kb. nesze semmi, fogd meg jól! Ha szólnék 5 haveromnak, elmennénk egy military shop-ba, beöltöznénk tetszőlegesen orosz vagy ukrán katonának, majd egy Mavic drónnal 50 méter magasról felvennénk egy jelenetet. Majd egy kicsit torzítanánk rajta, videószerkesztővel GPS koordináta számokat írnánk rá na meg dátumot, időpontot. Máris kész lenne egy újabb háborús bűntény. Garantáltan az összes hírportál leadná...naná! Ez a háború már a kedete előtt a kelet és a nyugat háborúja, a végső leszámolás. Oké, a színpad ukrajna, de mint a covid idején, másodpercre azonos időben ugrott az összes nyugati állam varázsütésre. Mindegyik ugyanazt a forgatókönyvet követi. A cél az egypólusú világ kiépítése. Az emberek tudatát már annyira elaltatták az elmúlt 50 év média pszichózisával, hogy bármit el lehet velük hitetni. Bármit! A képlet is totál egyszerű: hass az emberek érzelmeire. Nyugodtan meg lehet nézni globálisan a híradások tartalmát! 100%-ban az érzelmekre hatnak, 80% negatív hír a félelem keltés miatt, a 20% meg az általuk kreált megoldásokról szól. Tehát eláztatom először JóskaPistát, majd ezután jön a megoldás, el kell távolítani JóskaPistát. Majd naponta 30X azt bizonygatom hogy JóskaPista egy ember alatti lény, még ha nem is az. Az emberek utána minden konkrét ismeret nélkül már kijelentik, hogy JóskaPista egy ember alatti lény, és az eltávolítását követelik. Erre a módszerre dollár milliárdokat költenek. Vagyis bármilyen pénznemben lehet gondolkodni, az nyer akinek erősebb a média befolyása. Ma már az az IGAZSÁG, amit a leggazdagabb és legbefolyásosabb hatalmak mondanak, függetlenül bármitől. Félelmetes hogy az embereket mennyire egyszerű leválasztani a logikus gondolkodásról, és helyette előemésztett, készre főzött dogmákkal etetni. Szerintem ez az igazi tragédia és veszedelem! Na meg az, hogy már a kisember-kisember kapcsolatokat is totál megmérgezi. Hihetetlen hogy az emberek a mai napig fegyvert fognak! Ez a legjobb bizonyíték hogy csak a technológia fejlődik, az emberi butaság meg őskori szinten stagnál. Azért remélem már dereng, miért volt üldözendő a kritikus önálló értelmes emberi gondolkodás minden világrend számára!
Reszelő Aladár
2022. március 17. 12:00
Ha így volt, akkor az. Ha meg nem, akkor provokáció.
palicsi
2022. március 17. 11:42
Csak emlékeztetnék, amikor a NATO Szerbiát bombázta, akkor voltak olyan provokációk, hogy pl beköltöztették a szerbiai katonai stábokat az iskolákba (amúgy sem volt akkor az oktatás). Aztán amikor találat ért egy ilyen intézményt, akkor meg mutogatták a képeket, hogy na de kérem, ez egy iskola! Aztán, volt még méhészkocsinak álcázott radaros autó is. Ez, ha beindította a radart, azt a repülő is érzékelte és bemérte, majd, ki is lőtt egy rakétát oda. Csodák csodájára, ezeket is mindig a lakótelepekre küldték, hogy azután, a világ szimpátiáját ily módon szerezzék meg (ó, mennyi civil áldozat). Pedig ezt a szerb hatalom tudatosan csinálta.
kamasuka
2022. március 17. 11:14
Olvassátok el ezt a cikket! A mandi szemlézhetné is teljes fordításban. Mindent megmagyarázna mi miért zajlik Ukrajnában. "Jacques Baud, a svájci hadsereg volt ezredese, a svájci stratégiai hírszerzés volt munkatársa, biztonságpolitikai szakértő, "Az US politikája mindig az volt, hogy megakadályozza Németország és Oroszország szorosabb együttműködését" címen hosszú, átfogó cikket irt az ukrán helyzetről és a háború okairól. Baud tud oroszul és 2014 után helyben szerzett tapasztalatokat. A szerző összességében logikusnak tartja az az orosz lépéseket" https://zeitgeschehen-im-fokus.ch/en/newspaper-ausgabe-en/article-translated-in-english.html#article_1319 A Krímről: " A Krímben 1991 januárjában, meg a SZU részeként népszavazást hajtottak végre arról, hogy a Krím Moszkvához tartozzon és ne Kijevhez. Így a Krím egy autonóm szocialista szovjetköztársaság lett az SZU-n belül. Ukrajna csak 6 hónappal később, 1991 augusztusában tartott népszavazást az önállóságáról. Ekkor a Krím már nem tekintette magát Ukrajna részeként, Ukrajna ezt nem fogadta el. 1991 és 2014 között állandó huzavona ment ebben a témában. A Krímnek saját alkotmánya volt, saját hatóságokkal, intézményekkel. 1995-ben, a budapesti memorandum által felbátorítva, Kijev megbuktatta a Krím kormányát erőszakkal és a krimi alkotmányt érvénytelennek nyilvánította. Erről senki nem beszél, mert ez a későbbi fejleményeket más fényben mutatná. 1995 után a Krímet központilag Kijevből kormányozták rendeletek útján. Ez teljesen ellentétes volt a 1991-es krími népszavazással. Ez magyarázza azt, hogy 2014-ben, amikor Kijevben egy puccs által egy új, ultranacionalista kormányzat került hatalomra, a Krímben egy újabb népszavazást tartottak, amelynek eredménye ugyanaz volt mint 30 évvel ezelőtt. A népszavazás után a Krím megkérvényezte felvételét az Orosz Föderációba. Nem Oo foglalta el a Krímet, hanem a krimi lakosság hatalmazta fel a krími hatóságokat, hogy kérje csatlakozásukat az OF-hoz. 1997 óta egy barátsági szerződés volt érvényben Oo és Ukrajna között, amelyben Ukrajna biztosította a nemzeti kisebbségek jogait. Amikor 2014-ben Kijev betiltotta az orosz nyelv használatát, akkor ezzel megsértette ezt a szerződést."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!